Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezési kérdés?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy mit gondoltok erről a kezdeményezés dologról. Ugye alapvető, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, mert... mert CSAK ugyebár? :D

Csak én úgy látom, hogy valahogy emiatt nem ugyanakkora az akarat a másik oldalról. (tehát a női oldalról) Tehát kvázi nekik ez nem akkora érdekük valamiért. Mert ha én kezdeményezek, akkor TALÁN majd ő is hajlandó valamit, de csak valamit visszaadni, de a valagát azért nem emelné meg.

Ez olyan, mintha engem egy csajszi elkezdene lecumizni úgy, hogy ő kezdeményezi, én meg "hát, figyelj, nincs túl sok kedvem, meg nem terveztem ezt veled, de ha már itt vagyunk, akkor azért miért ne, azért fejezzük be"

És akkor még arról beszéltem, aki hajlandó valamit vissza is adni. Mert ugye kapni szeretnek, de visszafelé már nem emelnék meg magukat.

Titeket nem irritál ez a passzivitás férfi társaim? Személy szerint úgy érzem magam mint valami állat, akit úgy használnak, mint egy tárgyat. 20/F

2021. jan. 1. 21:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Azért ez így nagyon nem igaz.

Én lányként rengeteget töröm magam egy-egy fiúért, igenis érdekel az ismerkedés, izgulok rajta. A barátnőim szintén. Rengeteget agyalunk ezeken. Sőt, nem könnyű pont emiatt amit írtál,mert hiába szeretnék nagyon közeledni vki felé, ha lányként nem előnyös. És általában tényleg kiábrándító,csak nyomulósnak gondolnak.

Van olyan is,hogy valaki iránt tényleg így érzek amit írtál,de akkor viszont nem is "egyezek bele" az ismerkedésbe

2021. jan. 1. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

Az a jó, ha te egyáltalán nem ismerkedsz. Teljesen felesleges, nem is kell törni magad.

Van a gyökérségnek az a szintje, ami már süt a pasiról. Ahogy beszél, amit mond, ahogy mozog... Neked ezt sikerült kimaxolni.

Ne menj oda. Senkihez. Soha. Ne tedd. Tökfelesleges, ha a csaj nem teljesen fogyatékos, vagy nincs épp kómàban, el fog hajtani a 'csába.

Kell ez neked? Az a sok kudarc?

Hidd el, akinek kell egy ilyen főnyeremény férfipéldány, az odamegy és töri magát. Várd ki türelmesen! Jönni fog!

2021. jan. 2. 00:58
 13/21 A kérdező kommentje:

#12!

Össze f*snád magad, hogyha tudnád hogy nézek ki :D rengeteg lány szemében főnyeremény vagyok, amiket eddig ki is használtam :P

Ne aggódj, nem maradok egyedül :D

2021. jan. 2. 01:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Vagy ennyire fáj az igazság #12? :D
2021. jan. 2. 01:14
 15/21 A kérdező kommentje:
Vagy akkor fejtsd már ki, hogy MIÉRT nem igaz, amiket írtam :D
2021. jan. 2. 01:18
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

"És akkor én is csak egy újabb versenyló vagyok, aki talán célba ér, ha a kisasszonynak olyan napja van."

Bevetted a red pillt úgy látom.

Mivel téged kíváncsinak látlak ebben a témában, leírom az elemzéseimet ezzel kapcsolatban. Gyakorin volt egy kérdés, amiben a csaj arról kérdezett, hogy ha nőként elrontasz valamit, ciki a pasit keresni hogy kijavítsd a hibád, mert nő vagy, neked nem kell keresni.

Ez azt jelenti, ez a nő annyira az "illem" ketrecében lakik, hogy már a saját kapcsolatát akadályozza, egy erős felsőbbrendűséget árasztva magából, hisz ő nő, ő neki nem szabad ilyesmit kimutatnia. Rengeteg nő talál magának teljesen szimpatikus férfit, de nem kezdeményez, nem ragadja meg a lehetőséget, mert a nőnek nem illik.

Olvastam arról, hogy a nők a szexpiacon recruit difficulty-ban vannak (könnyű), míg a férfiak veterán (nagyon nehéz). És a recruit nehézségben is nehezen boldogulnak, mert hiába van a szimpatikus férfi előttük, akkor sem lépnek.

Összességében, nagyon el vannak halmozva, s félreértik a férfiak hatalmas rajongását. Azt hiszik, ők értékesek, nő az egójuk, valójában (sajnos?) a férfiak csak élvezeti cikknek nézik őket. Semmi értelme nincs annak, ahogy most működik az ismerkedés a társadalomban, a nők többsége pedig szerintem egyáltalán nincs tisztában azzal, minek hogy kéne működnie, és milyen dolguk van, mert sosem tapasztalták meg ebből a szempontból (csak idősen fogják).

"Titeket nem irritál ez a passzivitás férfi társaim?"

De. De azért, aki unalmas és egyszerű, nem fogok lépni és hagyom a lehetőségek többségét elmenni, így viszont ki tudja, meddig kell várnom a jóra. Bár, azt mondta haverom apja, hogy minden nőt akit csak tudsz, dugj meg, mert megfogod bánni, ha nem.

"Személy szerint úgy érzem magam mint valami állat, akit úgy használnak, mint egy tárgyat. 20/F"

A legjobb a nők fegyverét saját maguk ellen használni. (ez az ő mondatuk, amit írtál)

"Ugye alapvető, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, mert... mert CSAK ugyebár? :D"

A nők nagyon nehezen tudják kezelni a visszautasítást olyantól, akit ők akarnak.

"ehát kvázi nekik ez nem akkora érdekük valamiért."

Mert rengeteg másik jelentkező van, sokan pedig csak mint a zombik, nem gondolkodnak azon, hogy így sorban ugrálnak az új partnerek között, gondolván, mindig van jobb, de közben elvesztegetik az életüket. A férfi pedig olyan, hogy amit talál jó, annak örül, hogy jó, és befekteti az idejét hogy a legjobbá tegye, mert más lehetőség ritkán jön.

2021. jan. 2. 01:33
 17/21 A kérdező kommentje:

#16 Bumm 💪🏻💪🏻

Lehet, ha ők is kezdeményeznének, fix, hogy a problémák 90%-a megszűnne.

2021. jan. 2. 01:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a férfiakkal ugyanúgy rengeteg gond van, mert ők teljesen részesei annak, hogy így alakult a nők viselkedése. Csak én ezeket kevésbé látom, mert a női nemmel foglalkozok leginkább.
2021. jan. 2. 01:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem elég rosszul fogod fel a dolgot. Lányként én is úgy vélem, hogy elsősorban a férfiak dolga a kezdeményezés, de persze akkor, hogyha kaptak egy jelet (cinkos mosoly, sokat beszélget az adott lánnyal, látszik, hogy a lány jól érzi magát a társaságában). Ha nem kaptál jelet, akkor ne próbálkozz, úgyse jön össze.

Ettől függetlenül, én szinte minden kapcsolatomnál én kezdeményeztem, és a megfelelő srácok ezt becsülték is. (A többi meg b**** K***"-nak tartott. Ezek után merjenek a lányok kezdeményezni...)

Visszatérve, ha olyan a lány, akivel tényleg egy húron pendültök, nem fog lenézni vagy kinevezni.

2021. jan. 4. 00:52
 20/21 anonim ***** válasza:

A red pilltől meg az egyéb agymosásos baromságoktól kaparom magam.

[link]

2021. jan. 4. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!