Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerkedjek egy sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek egy sráccal?

Figyelt kérdés
Még sosem beszéltünk és szeretnék úgy ismerkedni vele,hogy ne legyen feltűnő hogy tetszik nekem. Tehát az kizárva hogy oda megyek és benyögöm hogy “szimpi vagy úgyhogy beszélhetnénk” :)

2020. okt. 20. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lesz feltűnő, akkor sosem fogja meg tudni, hogy bejössz-e neki. Szóval amit te mondtál, az a lehető legrosszabb ötlet.

Nyugodtan szemezz, mosolyogj rá.

2020. okt. 20. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg menj oda xd ne legyél nyuszi mert nem fog észrevenni .
2020. okt. 20. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Odamehetsz hozzá, nem fogja túlgondolni csak örül hogy van kivel beszélgetnie
2020. okt. 20. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Jelöld be Facebookon, ha félsz odamenni hozzá.
2020. okt. 22. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt már megtettem. Beszéltem is vele mert kértem tőle egy kis segítséget valamiben. De sajnos csak pár szót beszéltünk és nem akarom zaklatni :(
2020. okt. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!