Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek meg a sráccal?

Hogyan ismerkedjek meg a sráccal?

Figyelt kérdés
Tudom hogy van vagy 1000 ilyen kérdés, de akkor id, teljesen tanácstalan vagyok. A suliban tetszik egy nálam 2 évvel idősebb fiú, tudom hogy nagyon rendes aranyos és jó gondolkodású, sokan mondják hogy rendes, és szerintem csomó közös lenne bennünk, de ő valószínűleg nem tudja, ki vagyok. Nagyon szeretnék vele megismerkedni, hogy legalább barátok lehessünk vagy annál több... szerintem az úgy hülyeség lenne ha egyszer csak a semmiből odamennék hozzá és mondanám, hogy szia, csomóan mondták hogy jófej vagy szeretnék veled megismerkedni... szóval mit csináljak?:/

2014. okt. 4. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
en lannyal vagyok igy de sok sikert de bar en hozzam jonne oda egy lany...
2014. okt. 4. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele hogy bár énhozzám jönnének oda... de egyszerűen annyira félek attól, hogy esetleg visszautasít:(
2014. okt. 4. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle. Ha elutasít, könnyebb lesz, hidd el. Annál, amit most érzel, az elutasítás is jobb. Ha elutasít, tovább tudsz lépni. Ellenben ha megpróbálod lehet, hogy összejön a dolog és akkor meg heppi minden. :P
2014. okt. 4. 14:21
 4/5 A kérdező kommentje:
De ha elutasit akkor utana az egesz suli rajtam fog rohogni:(
2014. okt. 4. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó, akkor még gyerek vagy, jobb is, ha nem ismerkedsz meg vele. Gondolkodj el magadtól, hogy mi a hozzáállásodban a hiba. Ha rájössz, majd írd le esetleg. :P Amúgy meg miért keresel kifogásokat? Ha nem kell, ne ismerkedj meg vele, nem kötelező. Ha viszont kell, akkor nehogy már a suli érdekeljen... mert így csak mentséget gyártasz.
2014. okt. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!