Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért furcsa a nőknek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa a nőknek ha egy ránézésre is soha-nemvolt-barátnője férfi nem próbálkozik be és udvariasan haverkodik maximum?

Figyelt kérdés

Többször estem bele hasonlóba. Már túl vagyok azon 32 évesen, hogy próbálkozgassak. 1 éve hagytam abba megannyi visszautasítás után. Ne tudjátok, hogy hányan használtak ki egy vacsora kedvéért majd ráztak le. Egy kis autó árát elköltöttem a próbálkozásokra.

Manapság ha megismerek egy szimpatikus nőt, akkor köszönést kezdeményezek vele, majd megszólítom és általános dolgokról beszélgetek vele. De ennyiben maradunk. Nem jelölöm be közösségi oldalakon, nem kérem el a számát, nem hívom el sehova.

Emiatt furcsának találnak engem. A hátam mögött azt találgatják mit akarhatok, milyen taktika ez, hogy még barátságot se akarok?

Miért ennyire fura ha emberként kezelem őket és nem nőként? Egyáltalán miért érzik kötelezőnek hogy egy előnytelen külsejű férfinek szánalmasan koslatni kell utánuk vagy zaklatni őket, szerelmet vallani?

2021. jan. 1. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert a nők többsége semmit nem tud az előéletedről, számláló sincs a homlokodon, tehát nekik nem vagy "ránézésre is soha-nemvolt-barátnője férfi", csak egy pasi, akin elsőre semmi hibát nem látnak, de valamiért mégsem közeledik.
2021. jan. 1. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
11: huhh... "elsőre semmi hibát nem látnak". Van egyáltalán ilyen nő? Én ismerős csajjal ha 1 órát ültem valahol, mondjuk egyetemen, ezalatt ha látott 10 srácot, mindegyikben látott távolról hibát. "Az de X lábú, lol. Annak meg milyen kopasz a feje" stb. Előítélet jócskán van a nőkben, ők mégis találnak párt.
2021. jan. 1. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:
90%
12: Aztán az az ismerős csaj vagy egyedül marad, vagy összejön egy olyan férfival, akiről azt állítja, hogy "na Ő a tökéletes", miközben neki is éppen olyan hibái lesznek, mint akiket megszólt.:)
2021. jan. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!