Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők milyen szeretnetek az átlagos férfi külső?
Linkeljetek képeket !
1, átlag alattit
2, átlagosat
3 , és egy jó pasit
#10: "A latin macsó mindennek a csúcsa"
Már akinél, nálam biztosan nem.
Ők mind NAGYON jó pasik számomra.
Nincs ideálom, vagy megfog arcra, vagy nem (nem véletlen, hogy van közöttük szőke, barna félvér, egyenes, göndör, félig filippínó...stb.), testre pedig amúgy az olyanok tetszenek, akik vékonyabb félék, nem a kigyúrtak, a túlsúlyt pedig nem tudom elviselni.
A párom is simán hozza ezt a szintet számomra.
Huhhh, nekem ő nem átlag, hanem NAGYON helyes. :)
Innen is látszik, hogy ízlések és pofonok, amit sok síró férfiú szokott tagadni itt.
14-es voltam.
17-es vagyok, javított, Őt akartam az átlag kategóriába linkelni még:
18-as, igen ő számomra az átlag kategóriának inkább a felső fele. A szeme nagyon szép, de a hosszúkás,szögletes arcformája és a vékony szája nekem nem tetszik. Így átlag, ugyanis én az átlagot úgy definiálom, hogy vannak kellemes vonásai, testrészei, de nem esek hasra tőlük. Ha a személyiségük szuper, akkor viszonyt abszolút esélyesek.
Természetesen a jó személyiség a helyes férfiaktól is elvárt, és kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!