Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nőknél mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nőknél mennyi az az életkor ami felett már lehetetlen párt találni ?

Figyelt kérdés
Mondjuk átlagos kinézetű, testalkatú nőről van szó, aki személyiségében sem extrém

2020. dec. 29. 22:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
67%
ha mindenki a korosztályán belül keresne párt, akkor bármikor. Pl 35 férfi, akkor 30-40 között keressen párt. Nőknél is hasonló, de ők kicsit feljebb lőnek, 2-3 évvel idősebbeket kedvelnek.
2020. dec. 30. 00:09
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Van a kitalál, van aki nem. Nem korosztály függő. Ja, és a szerencse faktor talán a legfontosabb!
2020. dec. 30. 00:14
 23/43 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen!

Mindkét oldalról megözvegyült nagyszülőm 70 fölött talált párt

(bár elég szürreális)

2020. dec. 30. 01:22
 24/43 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem, ha a nő nem válogat, és tudja a saját szintjét, akkor nincs olyan életkor... nagyon max. ha ilyen 100+-os, aki nem is tud magáról és mozogni sem tud.

Ismerek olyan 70+os, 80+-os, 90+-os nőket, akik új kapcsolatba kezdtek ilyen idősen, de nyilván a korukbeli fazonokkal, és abból sem válogattak, hogy ez milyen gazdag, az hogy néz ki.

2020. dec. 30. 01:35
 25/43 anonim ***** válasza:
15%

#17: "én 33 évesen ismertem meg a férjemet. Hogy mit csináltam előtte? Volt egy 7 éves kapcsolatom."

Ügyes terelés, de akkor 14 és 26 éves korod között mit csináltál, ha nem phaszkörhintáztál?

2020. dec. 30. 05:19
 26/43 anonim ***** válasza:
94%

#25:

Lehettek előtte is párkapcsolatai, vagy a karrierjét is építhette, és de, ez elfogadható indok. Másrészt azért nem mindenki veti magát bele a párkeresésbe 14 évesen.

2020. dec. 30. 07:13
 27/43 anonim ***** válasza:
4%

#26: "nem mindenki veti magát bele a párkeresésbe 14 évesen."

De nem is őrzi a szüzességét 26 éves koráig. Ha egy férfi bevallja, hogy mennyi partnere volt vagy mikor vesztette el, akkor ez fordítva a nőtől is elvárható. Elhiszem, hogy nagyon csábító hazudni annak reményében, hogy ne rontsa az esélyt a mesebeli hercegnél, mert esetleg nála alapfeltétel, hogy egy nőnek ne legyen több x partnernél (amibe az alkalmi is beletartozik) a nő pedig már belül toporzékol, hogy kár volt annyi hülyeséget csinálni fiatalon és hajlik a hazugság felé, de hazugságra nem lehet kapcsolatot alapozni.

2020. dec. 30. 07:35
 28/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem minden férfi frusztrált idióta, aki a múlt miatt hisztizik.
2020. dec. 30. 07:38
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nem csak a szüzesség és a bárhol bárkivel létezik, de ahogy elnézem, ezt nem fogod megérteni.
2020. dec. 30. 07:39
 30/43 anonim ***** válasza:
5%

#28: Téged az nem érdekel, hogy én frusztrált idióta vagyok-e, az viszont téged tesz nagyon frusztrálttá, hogy végre találsz egy általad normálisnak ítélt pasit, aki érdeklődik irántad és rettegsz, hogy most mi legyen, amikor közli, hogy ő nem szeretne olyan nőt, akinek sok kalandja volt, hogy most akkor találj ki egy élethazugságot és reménykedj benne, hogy nem köszön vissza a múlt még évek múlva sem (ciki tud lenni, mikor egy nyaraláson összefutsz egy régi exeddel, aki ráadásul még a kedvesebb fajtából is van és megjegyzi, hogy "Örülök, hogy végre megtaláltad a boldogságot, már bánom, hogy olyan seggfej voltam anno." aztán eluralkodik rajtad egy nagyon erős, szorongásszerű érzés, hogy megy-e az elmúlt pár éved és házasságod a levesbe vagy csak új, számodra kedvezőtlenebb alapokra helyeződik a kapcsolat a hazugság miatt.

A nőknek is megvan a maguk keresztje...

#29: Nem is erről volt szó, hanem, hogy a nők előszeretettel hagyják ki az alkalmi kalandjaikat a felsorolásból, mindezt annak reményében, hogy fogjanak maguknak egy jó pasit.

2020. dec. 30. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!