Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De jó lenne olyan pasit találni mint amilyen te vagy?

Figyelt kérdés
Ezt a nők miért mondják? Hát pont olyan vagyok mint én🤷🏻‍♂️
2020. dec. 28. 19:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Ez az udvarias, bocs de nem akar lenni.

Tanulj már meg ennyit nőül, ha fel akarsz szedni egyet...

Tudod, mint a kedves srác vagy, egy nő majd nagyon boldog lesz, ha megszerez (DE NAGYON NEM ÉN VAGYOK AZ A NŐ), és ehhez hasonlók...

2020. dec. 28. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
#10-es. Pontosan. Nem az a gond, hogy egy csóró ronda senki vagy, hanem hogy nincs kiállásod, humorod, intelligenciád, kisugárzásod, fellépésed, aurád. LOL
2020. dec. 28. 19:32
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Lehet én vagyok rosszul bekötve,de én ezt csak azért mondanám hogy rávágja hogy dehát ő pont olyan. És erre azt válaszolhassam, hogy igen, az lenne a legjobb.
2020. dec. 28. 20:26
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

#13, igen tudjuk :). És utána rávetnéd magad. LOL

Ez egy tipikus freindzone mondat. Mindannyian voltunk már ebben. Legalábbis a rondák. Ha meg megpróbálod lecsapni a nem létező labdát, akkor jön a "jajj én nem úgy gondoltam". Tudjuk. Ismerjük a kottát.

2020. dec. 28. 20:33
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Ezt amúgy már én is eljátszottam, igazából bejött a srác, csak nem mertem így, ebben a formában kimondani. (Azóta az egyenes beszéd híve lettem.) Most ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy más nők is ezért mondják, de nem árt tudni, hogy benne lehet a pakliban.

2020. dec. 28. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

#14 elhiszem hogy rossz tapasztalataid vannak, de attól én még nem használnám ennek. Ha valaki nem jön be akkor azt nem ámítom kamu szöveggel

#15 akkor már ketten vagyunk így. Elhiszem, hogy nem gyakori, de én ezért inkább nem is élek ezzel, mert azt hiszi hogy barátzónázom, közben meg bátorítani akarnám vele.

2020. dec. 28. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: olyan PASIT szeretnének találni, aki emberileg hozzád hasonló, de PASI. Te csak egy másik ember vagy, aki történetesen hímnemű, de mégsem tud hozzád vonzódni. A "pasi" az, akihez vonzódni tud, de nagy részük viszont emberileg nem jön be neki.

Egyébként szerintem a többségünk már ilyen-olyan formában megkapta ezt.:)

2020. dec. 28. 21:04
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Személyiséged rendben van de szexuálisan nem tartanak vonzónak.

Azért azt hozzáteszem, hogy ezt a szöveget mondta anno az egyik táncpartnerem mikor bepróbálkoztam nála, abban a pillanatban fájó búcsút vettünk egymástól és nem értette miért. 10 évvel később egy véletlen találkozás után majd 3 hónapig keféltünk napi szinten(közben volt férje de nem éltek együtt) aztán elegem lett belőle és kidobtam. Szóval ez egy hangzatos lekoptató duma, ha ezek után nem hagyott ott mint a rongyot akkor később esélyed sem lesz.

42F

2020. dec. 28. 21:31
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

hagytad ott....

42F

2020. dec. 28. 21:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nem érzékeled az idézöjeleket, nem érted a humort, a szarkazmust.
2020. dec. 28. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!