Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De jó lenne olyan pasit találni mint amilyen te vagy?
Figyelt kérdés
Ezt a nők miért mondják? Hát pont olyan vagyok mint én🤷🏻♂️2020. dec. 28. 19:15
1/22 anonim válasza:
Olyan mint te, csak jóképűben. :)
2/22 Noren1989 válasza:
Azt akkor mondjàk, mikor olyan hapek kell, mint te, de veled nem dugnànak az isten szerelméért sem.
B-verzió a szimpla kamu.
3/22 anonim válasza:
Azért mondják, mert ronda vagy. Szemetesládának használnak. De megkuratni magukat akkor is a Chad meg hasonlókkal fogják, nem veled. Hát ezért mondják
4/22 A kérdező kommentje:
Érdekes érdekes. De akk miért akar olyat mint én?
2020. dec. 28. 19:19
5/22 Noren1989 válasza:
Van pár nagyon előnyös tulajdonságod a szemében.
6/22 anonim válasza:
Mit nem értesz? Jól el lehet veled dumálni, jó társaság vagy, de nem tartanak vonzónak.
7/22 anonim válasza:
#5 ami nyilván nem a külseje. :D
8/22 anonim válasza:
Azért mert meghallgattad a rinyálásukat, sőt még kiskutyaként bólogattál is. Ők meg szeretnék fenntartani ezt az állapotot, mert van akit használhatnak. Kaptál egy visszajelzést, hogy tartsd fenn ezt a nyaligátor állapotot. Kuratásra van nekik sok más.
9/22 anonim válasza:
Nekem már több lány/nő is mondott hasonlót mégsem kellek komoly kapcsolatra egyiknek sem, mivel az, hogy nem biztos, hogy egészséges vagyok felülírja vagyis inkább nagyobb rossz, mint a jóságom amit jó dolognak tartanak. (Mert nem annyira különleges, hogy másba ne találnák meg akiben nincs meg az a rossz ami bennem megvan.)
10/22 anonim válasza:
Nyilván azért, mert nincs semmi baj a külsőddel, hanem a személyiséged rothad belülről, azért vagy incel... oh wait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!