Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Hamarosan itt a szilveszter és nincs párotok. Mit fogtok tenni?
Figyelt kérdés
Ugye a szilveszter a féktelen bulizás, jó kedv ünnepe. Egyesek ilyenkor szexelnek is. Mivel nektek nincs párotok, így mit fogtok tenni? Elmentek egy házi buliba, és ott flörtölgetni fogtok a pasikkal?
Köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 28. 06:15
21/46 anonim válasza:
A netflix az élet nagy áldása minden ünnepnapon :)
22/46 A kérdező kommentje:
Hat ja, az elég népszerű. :)
2020. dec. 28. 12:48
23/46 anonim válasza:
Maszturbálni fogok valószínű. Vettem egy zselés dildót még karácsony előtt, még istemigazából nem volt alkalmam kipróbálni.
24/46 anonim válasza:
Lol 23... le akarod fagyasztani a szervereket?
Még ha nyilván trollkodsz is, annyi privátot fogsz kapni, hogy megáll minden :)
25/46 anonim válasza:
Nem trollkodok, tényleg vettem.
26/46 anonim válasza:
Írd már meg, megérte e beruházni, mert ha igen, én is meglepem magam szülinapomra. :D
27/46 anonim válasza:
ha jót akartok, vegyetek satisfiert. Szetaztattam a kanapet, amikor eloszor hasznaltam....
28/46 anonim válasza:
kezdtek átmenni egy másik topic témájába :)
(azért a vibrit nem nevezném felnőtt párkapcsolatnak, hacsak nincs hozzá egy férfi aki forgatja)
29/46 A kérdező kommentje:
#23-27
Nők, cenzúrázatlanul, egymás között.
2020. dec. 28. 14:27
30/46 anonim válasza:
29: az rendben van, de férfiként rossz olvasni, hogy az elemes cuccok lenyomtak az evolúcióban :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!