Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egészséges értékrend hová...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egészséges értékrend hová lett a szép nőkböl a 21.században?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 14:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
Amennyi ideje ide írkálod ki az elborultabbnál elborultabb "kérdéseid" az alatt az idő alatt már rég kikupálhattad volna magad, vagy összeszedhettél volna valami normálisan fizető munkát. Hiszen szerinted úgyis csak ez lehet a baj valakivel, hogy csúnyácska vagy csóró. Hiába mondják itt neked tömegek évek óta, hogy a toronyban vannak óriási problémák.
2020. dec. 27. 15:15
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
De te nem vagy jóképű. Ha az lennél, könnyen jönnének a kalandok.
2020. dec. 27. 15:15
 13/31 anonim ***** válasza:
66%
13-as mondta meg az igazságot. Szarul nézel ki és még csóró is vagy. Ráadásul még a mesékben is hiszel, hogy a belső számít meg a többi fаszság és most próbálsz magyarázatot találni miért nincs így. Soha nem is volt így. Előttem már megmondták, legyél gazdag és/vagy jóképű és/vagy válogass a rondák közül és soha többé nem kell itt vesztegetned az időd. Hajrá, számítunk rád!
2020. dec. 27. 15:18
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

Minek teszel fel akkor kérdést, ha utána az jön, hogy mi közöm ehhez?

Pont nem érdekel egy pasi, legyen akármilyen helyes, ha annyi célja volt az életben, hogy megszerezzen egy érettségit. Vagy még azt sem. Utána tengődik valami rossz munkahelyen, rossz fizetésért és nem tesz semmit az előrelépésért.

Én érettségi után szakmát tanultam, majd egyetemre mentem, hogy jól fizető állásom legyen. Ugyan hadd válogassak már a diplomásak között, ne pedig olyan embert keresgéljek, akivel teljesen eltér a motivációnk.

Én mondjuk akkor sem lennék háztartásbeli, ha csak a párom keresetéből luxus körülmények között élhetnénk.

2020. dec. 27. 15:22
 15/31 A kérdező kommentje:
13_ Jóképű vagyok. :)
2020. dec. 27. 15:24
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha jóképű lennél, nem lennél 28-29 évesen még szűz, bástya 😂
2020. dec. 27. 15:28
 17/31 anonim ***** válasza:
5%

Régen esetleg jól szájonvágták őket, ha nem tudtak viselkedni, de a mai PC világban ez már nem járja így azt tesznek és úgy, ahogy akarnak.

Mert akkora emancipációs feminizmust élünk, hogy sorra hoznak olyan törvényeket (pl 2009 ig a zaklatás semmi sem volt jogosan), ami szinte csak a nőknek a jó. Mert csak csúnyán nézni rád, feljelent kamu tanúval is és nem bírod tisztára mosni magad. Elég csak megnézni, hogy 2010 előtt alig volt feljelentés szexuális zaklatás miatt, most meg a csapból is ez folyik, hogy ezt a sportolót meg azt a sportolót fejlenetette a nő szexuális zaklatásért (10/9 esetben nem volt az egyik sem, csak a pénzszerzés miatt megy, mert pl egy Ronaldo azt kap meg, akit csak akar, nem fog majd egy sima átlag libát zaklatni, ha 1000 másikat megkaphat)

2020. dec. 27. 15:30
 18/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szűz, bástya:)

Egyébként nem ettől függ.

2020. dec. 27. 15:30
 19/31 anonim ***** válasza:
97%
Még mindig biztonsági őr vagy, vagy már közelebb jutottál a gazdagsághoz?
2020. dec. 27. 15:34
 20/31 anonim ***** válasza:
84%
Mégsem jut nő? Pedig eltűntek a külföldiek. Eddig az volt a Rinya tárgya.
2020. dec. 27. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!