Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy keresek lányt társkeresőn,hogy Berlinben vennék kertes házat, aki szeretne jönni lakni és ott új életet keresni,mennyire sokan írnának?
Van itt aki új élet kezdéshez társat keresett társkereső oldalon és úgy ment ki?
Eladtam a vállalkozásom egy gyerekkori barátom már kinn és családjával ő mondta próbáljam meg.De egyedül élek, ezért erre gondoltam.Sokat dolgoztam mert építőipari vállalkozás, sok napi utánajárást követelt ez a meló minden nap.
Életkort nem adnék meg, max 20-50 év lenne a határ.
38F vagyok.
Bérelni szeretnék kertes házat, árakkal tisztában vagyok, mert barátom segít majd benne.
Lehet ilyen lányt találni, aki szívesen kimenni külföldre új életet kezdeni?
Berlin-ben vagy közelében akarok házat bérelni és ott élni.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ne kutyat, az nem birja egesz nap egyedul.
2 macsek a tuti!
=^..^=
>^..^<
Hat figyelj kérdező! Nem sok esélyt látok a leírtakra.
1, 38 vagy, erősen középkor
2, bérelni akarsz kint házat, az azért nem lottó 5 ös
3, egy idegennel miért menne ki bárki is, lehet nem beszélni a nyelvet , nincs pénze, mit fog ott dolgozni? Sok a kérdőjel
A jobb élet reményében senki nem fog veled menni, ha amúgy mint férfi nem vagy szimpatikus és vonzó neki. Ezeket a köröket nem lehet megkerülni!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!