Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket ha 36 éves férfiként 2 szobás panelban élek (7 még hitel) és nem vagyok hajlandó eladni, mert soha nem vennék senki kedvéért sem kertes házat?
Aki valaha szeretne gyereket, az nem gondolkodik panelban. A legtöbb nő meg általában hosszú távú kapcsolatnál a gyerektémát is listára teszi.
Ahogy előttem írták, nem kötelező farmon élni, egy kicsi, befüvesített kert terasszal, pár tuja, néhány virág már pont elég.
Én már kutyát se szívesen tartanék kert nélkül, és a terasz-élmény, meg a kerti grillezés is elég jó buli tud lenni. Panelben még nyugodtan sörözni se tudsz a cimborákkal, mert biztos beszól valami kedves szomszéd. Kényelmes, sokkal gondtalanabb, mint egy kertes ház, de egyáltalán nem intim. Introvertált egyedülállóknak, meg nyugdíjasoknak való.
azert nem tudom ki él kertesházban, de én jó ideje igen.
Minden van, javítani, szépíteni, rengeteg pénz meg energia, egyik nap napig olajos vagyok mert a kapunyitó csapágyas, és cserélem, majd következő nap az öntözőrendszer fúvókáit cserélem, másik nap a szelep átenged javítom, majd kerítést festek, majd a teraszon feljött lap flexelek, ragasztok, jajj közben a gyerek összefirkálta a falat, már futok is a féktisztítóért remélem leszedi mert ha nem akkor újra kell színezni, és 5 éve is megcsináltattam kb 1 millió volt mai áron ez 2 millió lesz, de de jó lenne mert akkor fel lenne állványozva és le tudnám az eresz alját festeni mert kéne hogy szép legyen, közben asszony ordít hogy már a fű itt ott foltos kéne gyeptégla, már keresem is, bp másik végén valahol dányon van hívom őket, igen van már számolom ha elhozom kocsival 2 forduló de olcsó 300e ft és megint szép a fű, de ki kapálja fel, na majd megoldom.
Télen minden nyugis, megtanulom hogy asszem tán T8 torx a csavarhúzó tipusa amivel a kazán hőcserélőjét lehet kiszedni, és ecetes vízzel kimosni, mert hullámzik a meleg víz, jajj de átenged a zóna szelep, semmi gond, honeywell cikkszámokat keresek mert abban is jó vagyok, megtanulom mi a cafni, mi a közcsavar, hogy a keringtető szivattyút amire felcsavarozom abból van golyós és sima, a golyós jobb mert elzárható ha cserélni kell, tudom hogy a sentinel folyadékkal átmosni néha érdemes a fűtés rendszert, és még sorolhatnám.
Anyósom lakótelepen lakik, ha rossz a lift morog, még telefonálnia se kell valaki megjavítja..
Az ablak örökké nyitva, itt nálam a lánya (mármint a feleségem) ugyanúgy lakótelepi élményt csinál egész télen nyitva az ablak, csak itt a százezrek mennek, ott meg fizeti a filléreket és ordíthatja hogy neki azért lehet nyitva az ablak mert ígyis úgyis annyit fizet.
Ezek után én maximálisan megértem azt, ha valakinek nem kell a családi ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!