Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a nőket ha 36...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a nőket ha 36 éves férfiként 2 szobás panelban élek (7 még hitel) és nem vagyok hajlandó eladni, mert soha nem vennék senki kedvéért sem kertes házat?

Figyelt kérdés
Zömében 28+ korosztállyal jövök össze, vagyis 4 ilyen volt az elmúlt pár évben. Ebből 3 nak lakása sem volt, csak valamennyi megtakarítása. Mind rá akart venni, hogy adjam el és közösen vegyünk kisebb házat kerttel. De nem mentem bele egyik esetben sem. Mondom miért nem: mert egyszerűen tönkrementem 20 év alatt. Fizikailag félig roncs lettem, vagyis értsük úgy fájnak az izületeim, a csontjaim. Mondom miért. Édesapám korán, a 40 es éveiben meghalt. Mindkét nagyapám szintén korán meghalt. Édesanyámnak nagy kertes ház, egyik nagyszülőmnek nagy kertes ház, másiknak is. Egyedüli férfi maradtam, lány testvérem van. Mindent én csináltam 15 től 34 éves koromig, amíg otthon éltem. Hatalmas kert édesanyámnak, tavasszal hónapokon át műveltük napi 5 órában munka után késő estig. Egyik nagyszülőmnek óriási kert, 3 focipályányi. Tartsd rendben, vágd le a füvet nagy bozótvágóval havonta. 3 nap még reggeltől estig levágod. Másik hónapban kezdheted elölről. Másik nagyszülőmnek rossz állapotban volt a vályogháza, minden nyáron azt újítgattuk, hogy ne kelljen sokat fizetni mesterembereknek. Aztán ott volt az ősz és a tél. 10 köbméter fa itt, 7 egyik nagymamámnál, 5 másiknál. Ezt bedolgozni haverommal ketten. Hidegben, esőben, egész októbertől decemberig mindezt munka után délután és minden hétvégén. Csinálj disznóólkát, tyúkólat, gondozd a csemetést, mert mindkét nagyszülőm abban élte le az életet, hogy 10 disznó van, 50 tyúk, 20 kacsa, 200 facsemete, stb. Mindent nekem kellett évtizedeken át. Soha többet, nem bírom és lelkileg összetört. Soha egy fűszálat nem vágok le többet. Amennyit én vágtam le, vagy amennyi fát stihleztem össze majdnem 20 év alatt, annyit egy közmunkás sem biztos, hogy csinál az élete során. ÉS követelőznek a nők, mind, hogy kell a kertes ház. Inkább vagyok egyedül, mintsem újra kertes házba kényszerüljek. De ez a nők nem fogják fel, nem érzik át, nem látták mi volt. Csak a saját érdekeiket nézik szem előtt, meg ha van gyerek, akkor hol fogj játszani, stb. Elég volt.
2020. ápr. 28. 20:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
"Akinek kertes házra van pénze, annak arra is, hogy a szomszéd tinifiú 4 ezerért lenyírja a füvét havonta" :D Ezt gondold át mégegyszer. Vidéken élek, a legközelebbi nagyvárosban nem jön ki egy panel abból, amiből itt családi házat lehet venni (és nem Pestről van szó)
2020. ápr. 29. 18:48
 42/45 anonim ***** válasza:
55%

Nekem a párom panelben lakik, Pesten, nem a10 emeletesben, hanem 4 emelezesben, parkosított, tényleg szép helyen. Full kulturált az egész.

Viszont amikor nála vagyok, hallom, ahogy a csövekben utazik a kaki, hallom, ahogy csörög a szomszéd Skypeja, van, aki úgy ásít, ahogy az oroszlán bőg, kettővel mellettünk pedig rendszeresen tombol az ovis korú, hiperaktív fiúpáros.

Valaki mindig ütvefúr, a másiknál meg ugat a kutya, éjjel is csapódik a kapu, zizeg a kaputelefon, és kb 300 méterre van egy óvoda...

Gizi néni pedig mindent zsírban süt, de elszívója az nincsen.

Ehhez képest nálunk, a kertvárosban is hallani néha, ha ordít a szomszéd, vagy bagzanak a macskák, a fűnyíró is berreg néhanap, de ég és föld a különbség. Ha már kényelem, akkor lakópark, abból vannak egészen élhetőek, és ott se kell kertet túrni.

Panelbe én biztos nem mennék.

2020. ápr. 29. 20:08
 43/45 anonim ***** válasza:
64%

"hallom, ahogy a csövekben utazik a kaki, hallom, ahogy csörög a szomszéd Skypeja"

Ekkora baromságokat :D :D :D :D

2020. ápr. 30. 08:24
 44/45 anonim ***** válasza:
68%

43:

Hát, pedig pont így van, ahogy írom. Első alkalommal majdnem kiestem az ágyból reggel, mert nem tudtam, mi a búbánat csörög végig a falban.

Fönt lehúzzák, nálunk végigzubog.

A Skypenak is elég jellegzetes csörgése van. Néha már felkiabálnék nekik, hogy vegyék már fel, mert reggel 8-kor hétvégén elég idegesítő, főleg, mikor nem ébrednek fel, és hagyják csörögni.

2020. ápr. 30. 08:48
 45/45 anonim ***** válasza:

A 4 ezer forintos fűnyírást nem a szabolcsi falura értettem, hanem arra, aki Pest és agglomerációban vagy 60 milliókért családi házat. Annak azért telik egy kis segítségre.

De pl én egy megyeszékhelyi nyugdíjas párnak nyírtam a füvét évekig 14 évesen 2-3 ezer forintért.

De ha úgy vesszük, van az a réteg is, aki Pesten eladja a 30 milliós panelját és leköltözik megyeszékhelyre egy 40 milliós házba. Annak is lesz havi 4 ezer forintja fűnyírásra.

2020. ápr. 30. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!