Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket ha 36 éves férfiként 2 szobás panelban élek (7 még hitel) és nem vagyok hajlandó eladni, mert soha nem vennék senki kedvéért sem kertes házat?
Nekem a párom panelben lakik, Pesten, nem a10 emeletesben, hanem 4 emelezesben, parkosított, tényleg szép helyen. Full kulturált az egész.
Viszont amikor nála vagyok, hallom, ahogy a csövekben utazik a kaki, hallom, ahogy csörög a szomszéd Skypeja, van, aki úgy ásít, ahogy az oroszlán bőg, kettővel mellettünk pedig rendszeresen tombol az ovis korú, hiperaktív fiúpáros.
Valaki mindig ütvefúr, a másiknál meg ugat a kutya, éjjel is csapódik a kapu, zizeg a kaputelefon, és kb 300 méterre van egy óvoda...
Gizi néni pedig mindent zsírban süt, de elszívója az nincsen.
Ehhez képest nálunk, a kertvárosban is hallani néha, ha ordít a szomszéd, vagy bagzanak a macskák, a fűnyíró is berreg néhanap, de ég és föld a különbség. Ha már kényelem, akkor lakópark, abból vannak egészen élhetőek, és ott se kell kertet túrni.
Panelbe én biztos nem mennék.
"hallom, ahogy a csövekben utazik a kaki, hallom, ahogy csörög a szomszéd Skypeja"
Ekkora baromságokat :D :D :D :D
43:
Hát, pedig pont így van, ahogy írom. Első alkalommal majdnem kiestem az ágyból reggel, mert nem tudtam, mi a búbánat csörög végig a falban.
Fönt lehúzzák, nálunk végigzubog.
A Skypenak is elég jellegzetes csörgése van. Néha már felkiabálnék nekik, hogy vegyék már fel, mert reggel 8-kor hétvégén elég idegesítő, főleg, mikor nem ébrednek fel, és hagyják csörögni.
A 4 ezer forintos fűnyírást nem a szabolcsi falura értettem, hanem arra, aki Pest és agglomerációban vagy 60 milliókért családi házat. Annak azért telik egy kis segítségre.
De pl én egy megyeszékhelyi nyugdíjas párnak nyírtam a füvét évekig 14 évesen 2-3 ezer forintért.
De ha úgy vesszük, van az a réteg is, aki Pesten eladja a 30 milliós panelját és leköltözik megyeszékhelyre egy 40 milliós házba. Annak is lesz havi 4 ezer forintja fűnyírásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!