Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket ha 36 éves férfiként 2 szobás panelban élek (7 még hitel) és nem vagyok hajlandó eladni, mert soha nem vennék senki kedvéért sem kertes házat?
Kertesből kényszerültem panelba. Eleinte minden bajom volt. Mára megszoktam. Ugyan tudom mennyi meló van a családival, de vissza akarok menni, gyerekestül.
Viszont megértelek kérdező. Szerintem nem(csak) a sok munkába fáradtál bele fizikailag, hanem lelkileg is, hogy egyedül és neked kell csinálnod. Tulajdonképpen nem volt életed. Persze, hogy nem kívánkozol vissza.
"ÉS követelőznek a nők, mind, hogy kell a kertes ház. Inkább vagyok egyedül, mintsem újra kertes házba kényszerüljek."
Hol itt a gond? Akkor legyél egyedül. Vagy keress olyan nőt, aki szívesen lakik panelban.
Én pl. kertes házban nőttem fel - no nem egy farm volt. Hanem még abszolút kezelhető mérettel: gyümölcsfákkal, néhány sor haszonnövénnyel és bokrokkal. Hihetetlennek hangozhat, de szeretem a kerti munkát, havat lapátolni is kifejezetten szeretek (bár idén nem sokat kellett). Nem laknék én sem panelban. Engem frusztrálna, hogy minden áthallatszik, a wc-zéstől kezdve a beszélgetésig. Nem lehet egy normális összejövetelt rendezni. Arról nem is beszélve, hogy az ember hova menjen ki levegőre? Arra a pici erkélyre (már ha van erkély)? Nem látok bele nyilván, de itt nálunk a 2 szobás panellakásoknak még erkélye sincs.
Van egyébként sok olyan nő, aki ebben szocializálódott és megszokta. 2 barátnőm is panelban él a párjával, de ők így nőttek fel.
Van itt színvonal.....
A legnagyobb ellenérv a panellal szemben, hogy nem lehet ott fingani, hát komolyan......
Vagy asztmás lesz a gyerek? Vajh, miért lenne az?
"nem tudsz egyet nyugodtan fingani, hangosan zenét hallgatni, veszekedni, sokáig aludni, mert mindenki hallja. 2 hete felújítanak a felső szomszédban és nem tudok rendesen tanulni, mert annyira hangosak. Közben a kölykeik meg a folyósón futkosnak egész nap mert halálra unják magukat a lakásban. Dolgozni home officeban is alig lehet, mert ez a szomszéd felújít, az meg veszekedik minden nap a pasijával a másiknak meg a kölykei felverik az egész lépcsőházat a nap 24 órájában. "
Te laktál egyáltalán kertesben? Mert ha igen, akkor nem mondanál ilyen ökörségeket.
Ha a szomszéd gyerekek az udvaron sikongatnak egész nap, azt te nem hallod? Mert én igen.
Ha a szomszéd augusztustól egészen tél végig nyomatja a sthilt meg a körfűrészt, azt te nem hallod? Mert én igen.
Ha a szomszéd füvet vág, azt te nem hallod? Mert én igen.
Ha a szomszédban májustól szeptemberig éjszakáig buli van, azt te nem hallod? Mert én igen.
Ha a szomszéd felújít (bömböl a zene, röhögnek a munkások, megy a betonkeverő), azt te nem hallod? Mert én igen.
Ha éjszaka az utca kutyáit felveri valami és ugatnak egész éjszaka, vagy hogy tavasszal és ősszel egész este a bagzanak a macskák, azt te nem hallod? Mert én igen.
Egy kertes házból panelba költözött.
35-ös, 30-as vagyok.
Igen, laktam kertesben, ott nőttem fel. Sőt, , minimum 5 kertesben laktam mindig más környéken mert albérletben éltünk a szüleimmel. Szerencsére sosem voltak olyan szomszédaim, akik minden nap nyírták a füvet vagy házibuliztak, vagy esetleg flexeltek egész nap. Nyílván ha egy utolsó zsákfaluba költözöl, ott lesznek munkálatok, de egy városi kertes házban a sok munka mellett nem lesz energiája a szomszédnak éjjelig flexelni... Füvet meg lenyírják 2 hetente. 2 éve vagyok téglalakásban egy belső zárt udvarral, de nincs olyan óra, amikor mindenki kussban lenne és ne visítana valamelyik szomszéd gyerek. Ellenben ha meglàtogatom anyukámékat kb 8-tól 5-ig max 1x ugatnak a szomszéd kutyák a postásra, de csend van. Szerintem ez megfizethetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!