Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, szavazzatok! Szomorú karácsonyotok lesz vagy sem?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 18:37
11/19 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönjük azt a szép zeneszámot az 1-es válaszolónak!
Nekem nagyon tetszett!!! Feldobta az estémet végre valami.
Őszintén örülök, hogy lehet itt (is) még jóérzésű emberekre bukkanni...
Egy felvidult szingli Hölgy
12/19 anonim válasza:
8-asra.
#7 vagyok :)
munka után van egy bizonyos fokú embergyűlöletem, 1-1 ember kivételével senkit sem akarok látni és hallani.
Aztán ez estére elmúlik.
13/19 anonim válasza:
Igen, valóban rá tudunk írni olyan pasira, aki megdug. De azt nem vágod, hogy veled ellentétben a legtöbb nőnek nem arra van szüksége, hogy belé ürítsen valami pasi, hanem egy értelmes párra?
14/19 anonim válasza:
Lol, hát én írhatnék pasikra, legjobb esetben is körberöhögnének szex helyett. A jó nők persze megtehetik.
15/19 anonim válasza:
#13: Ha valamit könnyen megkapsz, az számodra kevésbé lesz értékes, ez mindennel így van. Férfiként mi őszintébben meg tudjuk egymással is beszélni a dolgainkat (még ha nem is olyan érzelgősen, mint a nők), ezért számunkra meg az nem olyan nagy dolog.
16/19 anonim válasza:
Nekem eddig ez az év nem sok jót adott. Bejött a covid, elvesztettem a jól fizető állásomat, és több dolognak véget vetett, amit terveztem. De nem adtam fel-a szüleim segítsége nélkül viszont nem tudom mi lett volna. Most pont felvettek egy még jobban fizető állásba, pedig már letettem arról, hogy ebben az évben lesz valami is. Így már nem lesz szomorú a dolog. Viszont hiányzik egy lány, akit szerethetnék, a covid miatt viszont fel kellett hagynom az ismerkedéssel. 30f
17/19 anonim válasza:
Bár szingli vagyok, de a szentestét a családommal töltöttem, ajándékoztunk, vacsiztunk, filmeztünk, most meg egyedül filmezezek.
Holnap a család másik felével leszek úgyhogy nem, nem vagyok szomorú és a karácsony se az.:)
18/19 anonim válasza:
10: szerinted, ne általánosíts
19/19 anonim válasza:
Ha az exem nem tett volna keresztbe akkor lett volna karácsony előtt barátnőm.De mivel elhagyott másért és nem adtam neki esélyt így jól besarazott a kiszemeltemnek.Mindegy elengedtem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!