Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom a szüleivel akár karácsonyozni, mit csináljak hogy itthon maradjon velem?
Szülei hívták őt ő meg nem meri nekik azt mondani hogy nem megy. Én meg utalom a szüleit oda én nem megyek.
Nem akarok egyedül lenni karácsonykor mit csináljak? Az én szüleim messze vannak most nem tudok oda utazni.
Mondjuk jó lenne nem utalni a párod szüleit ha már össze akarod kötni vele az életed. Hacsak nincs kimondottan okod rá. Ők nevelték fel neked őt, légy inkább normalis hozzájuk. A párod is utalja a te szuleidet? Mert akkor szépek vagytok. Ha pedig nem akkor neked az hogy esne?
Persze ha van rá ok akkor még a párod bunkó, hogy téged egyedül hagy.
Miért nem szeretnek téged? Van valami okuk rá? Vagy csak annyi az ok hogy nagyjából egy céda-cafka vagy igazából...?!
Ne vedd magadra de nem mondasz semmi konkrétumot...
egyrészt én nem azert karacsonyoznek a szüleimmel mert nem merek nemet mondani hanem azert mert egy család vagyunk... az meg a + hogy ha tényleg ossze kötöd vele az életed akkor jobb ha ki bekulsz a szülőkkel...!
Lehet te vagy a barátnője de a barátnők mennek jönnek a szülői kapcsolat meg örökre szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!