Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos nő társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő társkeresési igényei mennyire magasak?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 05:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Te meg troll. Az igazi nők itt cirádákat írnak arról, hogy xy pasi miért kellene, illetve miért nem kellene neki, olyan feltételrendszereket írnak, hogy a székről ledőlök néha a döbbenettől.

Te csak két sort idevakkantottál. Miért vegyelek komolyan?

2020. dec. 27. 08:23
 32/36 anonim ***** válasza:

A harmincas nem nő, ugyanis nők nincsenek ilyen alacsony százalékon. Kimondottan a nőgyűlölő troll pasiknak van ilyen 2-3 karikájuk. Őket ugyanis nemcsak a nők hanem a normális férfiak is lepontozzák.

Nem vagy lúzer amúgy, csak ezen tényleg dolgozni kell, ha barátaid sincsenek. Ugyanis aki tud barátokat szerezni, az tud nőt/pasit is szerezni. Ugyanaz a metódus.

2020. dec. 27. 10:33
 33/36 anonim ***** válasza:
32-es. Ezen az oldalon vagy két tucatszor jártam már így, hogy még egy normális kommentet produkáló (100% ig úgy tűnt, hogy nő írja) illetőre ráírtam, aztán valami pasis username írt nekem vissza alpári módon, kikelve önmagából. A nőként kommentelők jó ha a fele a nő, a többi identitászavaros troll fiúcska.
2020. dec. 27. 11:09
 34/36 anonim ***** válasza:
Huh, a tessék, mondtam én.
2020. dec. 27. 11:17
 35/36 anonim ***** válasza:
50%

#32: "Ugyanis aki tud barátokat szerezni, az tud nőt/pasit is szerezni. Ugyanaz a metódus."

Pontosabban barátzónás nőket, amikről a sok "nézz szét az utcán, átlagos párok vannak" emberek tévesen azt hiszik, hogy ők valójában párok, vagy egy kezdődő randizgatós kapcsolatba, ahol kézen fogva/átkarolva andalognak a Dunaparton is többet látnak bele, aztán elérnek a metrólejáróig, két puszival!!! "majd beszélünk"-kel elbúcsúznak és sosem látják egymást.

2020. dec. 27. 23:04
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

#35 Akkor ne az utcán nézz szét, hanem az ismerőseid körében, egyetemen, munkahelyeden. Én tanárként látom a szülőket az én iskolámban is, meg ott is ahová a lányom jár óvodába, iskolába. Nagyon is átlagos (sőt, sokszor az alatti) párok vannak.

És nyugi, a kézen fogva andalgó párok többségén látszik, hogy együtt vannak-e, vagy a lány el fog tűnni. Már megint a saját nyomorodat akarod igazolni.

Barátzóna pedig nem létezik, oda te teszed magad. Az is szánalmas aki még barát marad azután, hogy lepattintják.

2020. dec. 28. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!