Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő társkeresési igényei mennyire magasak?
Ostoba vagy. Minden harmincas (negyvenes) átlagjózsi ismerősöm párkapcsolatban van. Hozzád illő nőknél kellene próbálkozni. (nettó baromság, rakás szingli 30-40 éves ismerősöm van és évek óta csak elutasítják pőket a nők, ja és nem koldus-alkoholisták, ha erre fognád...)
Ha annyira ostoba vagyok, akkor miért van az, hogy ha ráírok kedvesen pl 50 nőre társkeresőn, akkor 48 pl vissza sem tud írni? Az a kettő meg kb kínjában...pl a társkeresőmről egyet mutatok random:
Biológus vagyok, azért írtam bele a tenyészeteket. De nem az a lényeg, hanem hogy nem írnak, vagy igen, csak kínokkal és valami bla-bla-t behazudnak.
Narodnaja, ugye tudod, hogy neked se a külsőddel van gond? Elég látni a kérdéseid és a válaszaid.
Amúgy ha szerinted minden nő pénzéhes, felszínes, érzéketlen dög, akkor miért akarsz nőt? Ott vannak a prostik, direkt neked kitalálva, pénzért cserébe bérelhetsz puncit, és mindenki megkapja, amit akar. De egy normális nőnek nincs kedve téged győzködni, hogy ő nem akkora tetű, mint ahogy te feltételezed, csak azért, mert nő. Egyszerűen ráérez, hogy így állsz hozzá, és kiselejtez a pichába.
Egy átlagos nő semmi extrát nem vár el! Csak amit ő is nyújtani tud. Anyagi helyzet , iskolázottság és külsőt illetően! Egy könnyű példa a külsőt nézve : ha a hölgy csinos, vékony, sportol akkor neki is ilyen kell a ferfiak közül. Szóval ha jön Józsi aki azt hiszi átlag alattiként tévesen (elhízva) hogy ő bizony átlag , úgy semmit nem remélhet. Mert el lesz utasítva és jogosan.
27/N
Örökölt lakásom van (igaz szobakonyhás), autóm van (igaz, 20 éves szutyuki), munkám van (nettó 250K pályakezdőként), aztán a kutyának sem kellek.
Pszichológussal dolgoztam a lelki, szociális problémáimon, próbáltam társkeresőzni is, de se haveri, se baráti, se párkapcsolati szinten nem kellek az embereknek.
F
Tudom, ezért mondom, magasak az igények, mert ennél többet nyújtani nem tudok
Ráadásul 25 kg-ot is fogytam
27#
Lúzer vagy! Felejtsd el a nőket!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!