Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos nő társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő társkeresési igényei mennyire magasak?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 05:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
42%

Ostoba vagy. Minden harmincas (negyvenes) átlagjózsi ismerősöm párkapcsolatban van. Hozzád illő nőknél kellene próbálkozni. (nettó baromság, rakás szingli 30-40 éves ismerősöm van és évek óta csak elutasítják pőket a nők, ja és nem koldus-alkoholisták, ha erre fognád...)

Ha annyira ostoba vagyok, akkor miért van az, hogy ha ráírok kedvesen pl 50 nőre társkeresőn, akkor 48 pl vissza sem tud írni? Az a kettő meg kb kínjában...pl a társkeresőmről egyet mutatok random:

[link]

Biológus vagyok, azért írtam bele a tenyészeteket. De nem az a lényeg, hanem hogy nem írnak, vagy igen, csak kínokkal és valami bla-bla-t behazudnak.

2020. dec. 24. 13:47
 22/36 anonim ***** válasza:
73%

Narodnaja, ugye tudod, hogy neked se a külsőddel van gond? Elég látni a kérdéseid és a válaszaid.

Amúgy ha szerinted minden nő pénzéhes, felszínes, érzéketlen dög, akkor miért akarsz nőt? Ott vannak a prostik, direkt neked kitalálva, pénzért cserébe bérelhetsz puncit, és mindenki megkapja, amit akar. De egy normális nőnek nincs kedve téged győzködni, hogy ő nem akkora tetű, mint ahogy te feltételezed, csak azért, mert nő. Egyszerűen ráérez, hogy így állsz hozzá, és kiselejtez a pichába.

2020. dec. 24. 15:06
 23/36 anonim ***** válasza:
61%
Narodnaja, vannak átlagos férfiak, akik vonzóak és vannak átlagos férfiak, akik nem vonzóak. Te nyilván átlag alatti vagy, belülről biztosan, és gondolom kívülről is. Ha megnézed a párokat: többségük átlagos. Ha megnézed egy munkahelyen az embereket: többségük átlagos, családos ember. Nyilván veled van a baj, ha a kutyának sem kellesz. Valószínűleg az arcodra van írva a lelkivilágod. Mást nem tudok elképzelni. De a telefonos appról gondolom, hogy tinderen ismerkedsz, na azzal lövöd még tökön magad igazán. Regelj egy normális társkeresőre (Első találkozás, randivonal stb) és ismerkedj normálisan, ne a tinderen húzkodd a csajokat.
2020. dec. 24. 15:24
 24/36 anonim ***** válasza:
97%
Ez Badoo
2020. dec. 24. 15:38
 25/36 anonim ***** válasza:
35%
Egykutya.
2020. dec. 24. 15:41
 26/36 anonim ***** válasza:
61%

Egy átlagos nő semmi extrát nem vár el! Csak amit ő is nyújtani tud. Anyagi helyzet , iskolázottság és külsőt illetően! Egy könnyű példa a külsőt nézve : ha a hölgy csinos, vékony, sportol akkor neki is ilyen kell a ferfiak közül. Szóval ha jön Józsi aki azt hiszi átlag alattiként tévesen (elhízva) hogy ő bizony átlag , úgy semmit nem remélhet. Mert el lesz utasítva és jogosan.

27/N

2020. dec. 25. 07:58
 27/36 anonim ***** válasza:

Örökölt lakásom van (igaz szobakonyhás), autóm van (igaz, 20 éves szutyuki), munkám van (nettó 250K pályakezdőként), aztán a kutyának sem kellek.

Pszichológussal dolgoztam a lelki, szociális problémáimon, próbáltam társkeresőzni is, de se haveri, se baráti, se párkapcsolati szinten nem kellek az embereknek.

F

2020. dec. 26. 23:09
 28/36 anonim ***** válasza:
én 36 évesen keresek 250 nettót szingtén diplomásként. Nem ez a baj ott
2020. dec. 26. 23:41
 29/36 anonim ***** válasza:

Tudom, ezért mondom, magasak az igények, mert ennél többet nyújtani nem tudok

Ráadásul 25 kg-ot is fogytam

2020. dec. 27. 08:01
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

27#

Lúzer vagy! Felejtsd el a nőket!

22/N

2020. dec. 27. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!