Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hazaérnek a jó munkásember férjek,ruha ledob ajtóban, hangfal ki az ablakba, teljes kakaó, sör kipattint, cigi a szájba és estig ez megy?
https://www.youtube.com/watch?v=yXJZqXw8PVY
Lányok nektek mennyire jönnek az ilyen pasik?
Ahol lakom sok ilyet látok most, konkrétan a szomszédban a coco jambo meg scatman jack üvölt már fél órája.Néha kinéz sörrel a kezében a balkonra.
Lenne ilyen férjetek?
Eltudnátok ezt hosszútávon viselni, vagy be lehet tudni az ünnepi hosszú hétvégének?
ez a magyar valóság
az se sokkal jobb, amikor a paraszt beül politizálni a Zinternet elé
Sajnos ez még mindig létező jelenség nálunk. Apukám értelmiségi, és nyilván nem ennyire suttyó, mint a kérdésben foglaltak (nem sörözött, nem hallgatott mulatóst, nem üvöltözött), de attól még anyukám vitte a háztartást, apukám max. az ablakot mosta le, mert anyukám szédül a létrán (panelban laktunk, nem volt fahasogatás meg ilyesmi), és nekem már az is rohadt igazságtalannak tartottam és tartom is (amúgy anyukám is dolgozik és értelmiségi). Szomszéd volt jó pár ilyen.
Biztos, hogy nem jönnék össze ilyennel, épp elég hatással voltak rám ezek a szomszédok meg az, hogy mennyire igazságtalannak éreztem a munkafelosztást a szüleim között.
Ne nyafogjunk, hogy "sajnos még mindig létező jelenség".
10, 20, 30, 40, 50 éve is lehetett olyan férfit találni, aki nem ilyen volt. Az egy másik kérdés, hogy a nők jó része úgy van hogy olyan tulajdonságok alapján választ, amik a hosszú együttélés során 0 relevanciával bírnak, aztán próbálja megnevelni több kevesebb (inkáb kevesebb) sikerrel.
Remélem a dj bobo backstreet boys színvonal nem jön el,mert már most elegem van.
Feleség meg csinálja az ünnepi kaját, mert jön át a sült hal szag, halászlé szag.
Soha, a videót is rossz volt nézni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!