Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok ha a munkásemberek (pl. útépítésnél) nem fütyülnek utánam?
Figyelt kérdés
Persze az összes szép lányt megfütyülik, engem se sose. :(2012. aug. 9. 18:30
1/20 anonim válasza:
hát én ezt ma egyre ritkábban látom h az út mentén dolgozók megfütyülik a nőket...
3/20 anonim válasza:
Képet és megmondom,hogy fütyülnék-e rád..
5/20 Mókusgyilkos válasza:
hát 1 NORMÁLIS [értsd nem 1 szál pinában állsz :D] kép sokat segítene a válaszon. egyébként leszokóban vannak a fütyülgetésről. és am miért hiányolod ?XD
6/20 anonim válasza:
Hú rám szoktak fütyülni, nagyon idegesítő, attól még nem vagy ronda, hogy nem fütyülnek utánad, arra szoktak, aki feltűnik valami miatt (én pl. nagyon magas vagyok és vékony).
7/20 anonim válasza:
hát rám is fütyülnek meg leszólítgatnak, de ez inkább idegesítő. pedig nem öltözködök kihívóan. attól még lehet, hogy szép vagy, csak nem olyan feltünő...
8/20 anonim válasza:
utánam nem fütyülnek hanem 'cicáznak', illetve a klasszikus:( ez vhogy nagyon elterjedt; sétáltatom a kutyám és akkor beszólnak egy ilyet: - hé CICA(?) harap a kutya? - nem( most már inkább igennel válaszolok)- és a gazdája? :@:@
szerintem csak örülj hogy az ilyesmikből kimaradsz!
9/20 A kérdező kommentje:
pedig direkt kitolom a melleimet, de semmi, rám se bagóznak..:(
2012. aug. 9. 18:37
10/20 anonim válasza:
Hát örülj neki, hogy nem fütyülnek utánad.:) Amúgy tényleg mostanában nem annyira szoktak, és ez nem a rondaságon múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!