Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mások is rettegnek az önálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is rettegnek az önálló, független (modern) nőktől?

Figyelt kérdés

Na nem azért, mert önállóak és ha szükséges akkor függetlenek is tudnak lenni, hanem mert nekik ez egy harc a társadalommal és a régi értékrenddel, egy olyan jelző, amit immáron legtöbbször a feministák aggatnak magukra (pláne ha ez neki ki van írva társkeresőn....)

Egy felmentés az alól, hogy miért vannak egyedül évek óta (kiállhatatlan), hogy bármiféle házimunkát végezzenek, hogy családban és hosszú távban gondolkodjanak, hogy más is fontos legyen számukra, mint a mának élni.

Szerintem a jó értelemben vett, önálló & független nő jelentése az lenne, hogy a keresete elég arra, hogy önmagát fenntartsa, tud magára főzni (Netpincér kaják melegítése nem főzés!), mosni, takarítani (értsd önellátó), DE ennek ellénre törekszik arra, hogy azért párkapcsolatot találjon, mert bár ráutalva nincs, de az ember még mindig társas lény. És párkapcsoaltban pedig találjon egy olyan férfit, aki szintén keres annyit, amivel nem szorul más támogatására, szintén el tudja végezni a házimunkát, de szintén keres egy társat, mert együtt minden jobb / szebb / könnyebb.

2020. dec. 22. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Feleségem is mondott magáról hasonlót az első randijaink egyikén. Előttem pedig 5 évig egyedül volt.

Aztán jobb húslevest főz, mint a saját anyám, jobban gondoskodik rólam, mint bármelyik exem, jobban is tudja, milyen vagyok, mert meghallgat, gyereket meg nem akar és ez számomra kifejezetten jackpot, hogy valaki házasságra vágyjon gyerek nélkül.

Szóval nem értem a problémát. Nekem nem fáj az ilyen nőkben semmi. Van ennek is sötétbunkó változata, de csak azért ne legyen valaki szerethető és tökéletes partner, mert nem azt a mintát követi, amit mondjuk anyádtól láttál? Kérlek... Nem lehet mindenki boldog úgy, hogy mióta ivarérett, hajkurászik valakit, akivel aztán felcsináltatja magát és két csimóval az oldalán libben ide-oda,miután felnyalt otthon, mert ez adja az értékét. Sok ember így sem tud ellenni a valagán (mindkét nemből) egy párkapcsolatban, talán nem kellene ennyi hűtlen selejt mellett még pluszban erőltetni, hogy az emberek élete csak párkapcsolatban legyen teljes. Mondom ezt úgy, hogy abszolút a hagyománypárti, szigorúan monogám vonalat erősítem.

Pajti, a társas lény pedig nem a párkapcsolatra vonatkozik, akárhogy próbáltok jogot formálni arra, hogy fogadjon titeket örökbe valaki. Ha van pár barátod és van testvéred/apád/anyád, már társak között vagy.

2020. dec. 22. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
#10: Szerinted érdekli őket vagy más nőket, hogy te mit gondolsz? :D :D
2020. dec. 22. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Azt elmesélné valaki, hogy miért baj, ha egy nő nem főz, hanem rendel?

Én tudok főzni, de munka mellett egyszerűen nem szeretek. A munka utáni szabadidőmben edzeni és szórakozni szeretek, egyetlen óra is sokat számít. Lehet egészséges kajákat rendelni, nem hambin és pizzán élek.

2020. dec. 22. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
Igen, ill. nem rettegek, csak nekem nem kell ilyen nő párnak, nem is jönnénk ki jól egymással. Úgyhogy a legkisebb gyanú esetén menekültem. Megtaláltuk egymást azzal a nővel, akivel egymást kerestük, 15 éve.
2020. dec. 22. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem rettegek csak nincs kedvem sérült emberekkel foglalkozni. Nekem átlagos, normális nő kell.
2020. dec. 22. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
11%

Nem rettegek semmiféle nőtől.

Ez van.

2020. dec. 23. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!