Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nőknek miért okoz nehézséget részt venni a
beszélgetésben?
Értelmezhetetlen a kérdésed.
2020. dec. 21. 14:41
Pl. mert nem is érdekli őt a férfi, csak jobb híján lötyög vele.
Vagy introvertált, esetleg aszociális. Sok oka lehet.
2020. dec. 21. 14:42
Szerintem azoknak a nőknek okoz nehézséget a társalgásban való részvétel, akik amúgy nem akarnak abban a társalgásban jelen lenni. Ha ismerkedsz valakivel, és azt látod, nem valami kommunikatív (és most itt nem arra gondolok, aki csendes, de érdeklődő, hanem aki egy-egy szavas válaszokat ad, ha egyáltalán, úgy kell belőle bármilyen infót kihúzni, és csak úgy mellékesen visszakérdez, hogy "és te/neked/veled/etc?"), akkor nyugodtan levonhatod azt a következtetést, hogy az a nő veled ott és akkor nem akar beszélgetni. Ennyi. Nem kell erőltetni, ha akar valamit, majd aktív lesz és nem esik nehezére a részvétel.
2020. dec. 21. 14:43
Az én barátnőimnek sosem okozott gondot.
Mindegyik fájékozott, a világra nyitott, értelmes nő volt.
Mondjuk lehet, hogy az az oka, hogy én mindig ilyen nőket hívtam randizni, és nem a butuska, maximum a celebekig, és az intáig látó típust.
Ennyire egyszerű. Vannak buta emberek (mindkét nemben), ez ellen nem tehetsz semmit, az viszont abszolút a te döntésed, hogyha találkozol egy ilyennel, akkor elköszönsz e tőle gyorsan a randin, vagy próbálod továbbra is fűzni, hátha megváltozik (nem fog)
2020. dec. 21. 14:49
Mert nem akarnak társalogni az illetővel.
2020. dec. 21. 14:51
mert unalmas vagy és a beszélgetés is erőltetett, a második következik az elsőből
2020. dec. 21. 14:52
Mert a legtöbb nő képtelen normálisan kommunikálni. Nincs meg a kellő intelligencia és kommunikációs készség. A helyesírás nem megy, szókincs nincs. Nem tudom mit vársz....
2020. dec. 21. 15:00
Nem jössz be nekik és beleszarnak a szádba, azért nem kommunikatívak.
2020. dec. 21. 15:20
Részt vesznek ők ha nem unalmas a beszélgetés.
2020. dec. 21. 17:38
Több oka lehet:
1. Sötétek mint az éjszaka
2. Nem sötétek, de sose tanulták meg normálisan kommunikálni
3. (a legvalószínűbb) Lesz*rnak magasról, de nem akarjak nyíltan megmondani hogy takarodj.
2020. dec. 21. 18:01
Kapcsolódó kérdések: