Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek beszélgetés közben miért szegeződik időnként a számra a tekintetük?
Figyelt kérdés
32 éves férfi2012. dec. 15. 21:44
1/10 anonim válasza:
Vagy csókot szeretnének, vagy furcsák a fogaid.
2/10 anonim válasza:
Sok nő kíváncsi az ajakra, mint a férfiak a kézre.
3/10 anonim válasza:
Én akkor szoktam ha nagy kívánatos, telt ajkai vannak a pasinak :D
4/10 Hole Hunter válasza:
Ételmaradék a száj sarkában... :)
5/10 anonim válasza:
Nagyothall és a szádról olvas.
Titokban fogorvos és azt tervezgeti milyen beavatkozásokat végezhet el jópénzért.
Egyszerűen csak bebeszéled magadnak a dolgot - ez is egy opció.
6/10 anonim válasza:
Lehet sárgák vagy rendezetlenek a fogaid,avagy nem túl tetszetősek az ajkaid.
Lehet étel ragadt a fogaid közé vagy a szádra.
Megnézik az ajkaid,mert kívánják a csókod.
Lehet nem is azt nézik,csak te hiszed úgy.
7/10 anonim válasza:
Leírták már előttem az opciókat. Ami még lehet az az, hogy gyorsan beszélsz vagy nehezen érthetően valami oknál fogva, ezért automatikusan "segítéségért" a szádra néznek.
8/10 anonim válasza:
én akkor nézem az emberek száját, ha nagyon érdekel a mondanivalója.
valahol olvastam is valami cikket a testbeszédről, abban volt, hogy mit jelent, ha a szádat nézik, ott is ezt írták :)
9/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Jobban érdekli a mondandót, mint a személyed.
10/10 A kérdező kommentje:
A telt ajak és a gyors beszéd stimmel.
A fogaim szerintem rendben vannak ilyen szempontból.
2012. dec. 16. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!