Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit, ha megérintett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, ha megérintett beszélgetés közben?

Figyelt kérdés
Máskor is megérintett már. Sokszor veszem észre, hogy néz engem. De ha tetszem neki akkor miért nem kezdeményez? Hogyan tudnám bátorítani? Mert lehet az a gond, hogy én félénkebb vagyok és nem egyértelmű neki. Ő a fiú, én meg a lány.
2012. dec. 14. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked, akkor miért nem kezdeményezel?
2012. dec. 14. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Te is merd megérinteni, ő már kezdeményezett a maga módján...
2012. dec. 14. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:

"ha tetszem neki akkor miért nem kezdeményez? "

Kezdeményezett.

Várja, hogy viszonozd...

Te is megérintgeted?

2012. dec. 20. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Lánynál nem gáz ha kicsit rámenősebb, fiúknál már igen. Úgyhogy keresd őt sokszor, legyél vele nap mint nap. Sokat nézz a szemébe, legyél őszinte vele. Ha megérinted legtöbbször a kezéhez érj hozzá.
2012. dec. 20. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
az úgy volt, hogy mikor odajött mellém, akkor megfogta a vállamat és mikor elkezdett mondani vmit még mindig a vállamon volt a keze, de pár másodperc után levette. én nem nagyon szoktam megérintgetni, de ha szerinted ez volt a kezdeményezés, akkor majd én is próbálok a közelében lenni, keresni az alkalmat, hogy hozzá tudjak érni..:) köszi a többieknek is!
2012. dec. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!