Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az olyan nő, aki szépnek hiszi magát és férfiak tömkelegét van képe elutasítani úgy, hogy fb-on max. 30-40 like van a képein?
"A férfiak fel tudják fogni a saját szintjüket, és általában azoknál próbálkoznak, ami azt jelenti, hogy jó pasit nem érdekel és marhára nem 8-as."
Mesélj még! Biztos azért nyomulnak fiastal, csinos lányokra, az elhízott, kopassz, vén bácsikák is :D
Szóval aki nem a Facén él és nincs sok ismerőse, lájkja, az vagy ronda vagy mentálisan beteg.
Ó te Magasságos!
Hogy fér el ennyi téveszme egy emberben? :)) Hát ne haragudj, de nevetnem kell. Olyan vagy mint egy agresszív kismalac. Mindenre, de abszolút mindenre robbansz, ami eltér a te véleményedtől.
1. Nem sok összefüggés van a lájkok és a szépség között. Olyan giccs madár cigány lányoknak van 600-700 lájk a képeik alatt, akikre élőben a legtöbb ember rá sem néz.. csak max megsajnálja, hogy hogy lehet felvenni egy rózsás legginset egy pink csizmával. És olyan lányok képei alatt van 10-20 lájk, akik után nem győznek forgolódni az utcán. Arra nem gondoltál, hogy egy magára igényes lány nem jelöl vissza mindenki fb-on? Nekem több mint 1000 baráti felkérésem van, de nem ismerek közülük egyet sem, és nem jelölöm vissza. Már ezzel is csökken a lájkok száma .. :))
2.Semmi köze nincs a szépségnek ahhoz sem, hogy valaki introvertált vagy extravertált. Elárulom, hogy ha valaki sokat bulizik, az sem jelenti azt, hogy valaki feltétlenül extravertált, de te annyira nem vagy tisztában a szavak jelentésével, hogy kár neked magyarázni bármit is.
3. Keress fel egy szakembert.
Igen, normális, hogy visszautasít másokat. Vicc vagy kérdező. Ha valaki ronda, akkor is éppen úgy jogában áll megválasztani, hogy kit akar és kit nem, mintha szép lenne. Amúgy a like szám nincs egyenes arányban a szépséggel. :D
Ordító butaságokat írsz. Ilyenkor bánom, hogy bezárták a Lipótot, mert oda való vagy.
A lajk nem a szépség fokmeroje hanem a népszerűségé. Engem szép nőnek tartanak de visszahuzodo vagyok, nincs sok barátom így az én kepeimen is 30-40 lajk szokott lenni. Ellenben van olyan ismerősöm aki kancsal, malac orra van és 3 szál haja de sok "Facebookos barátja" és így 100-150 lajk van egy képén.
Amúgy meg ha szerinted az felháborító hogy ő sorba utasítja vissza a pasikat akkor azt hogy nem tartod felháborítónak hogy sorban próbálkoznak nála a pasik pedig van párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!