Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az olyan nő, aki szépnek hiszi magát és férfiak tömkelegét van képe elutasítani úgy, hogy fb-on max. 30-40 like van a képein?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 16:16
31/74 anonim válasza:
Kérj időpontot a pszichiátrián.
32/74 A kérdező kommentje:
Hiába próbáltok megalázni, nekem eszemben sem volt próbálkozni nála :DDD
Csak megláttam a beképzelt kommentjét és kicsit érdeklődtem provátban az érdekes világképéről...
2020. dec. 20. 16:43
33/74 anonim válasza:
Van olyan ember aki érti a kérdező gondolat menetét? Én elvesztettem a fonalat.
34/74 anonim válasza:
"Az a közöm, hogy az ilyenek teszik tönkre a társadalmat és a tárkeresést."
te súlyos beteg vagy :D :D :D
Félelmetes, hoigy hozzád hasonlók köztünk járnak szabadon.
35/74 anonim válasza:
Ja, egy foglalt nő, aki nem dug félre az utolsó agyament senkivel, az teszi tönkre a társadalmat XD
36/74 anonim válasza:
Én is amúgy azon gondolkodom, hogy vajon ha látnám az utcán, csak egy hétköznapi embernek tűnne-e, vagy látszana, hogy valami nem stimmel.
37/74 A kérdező kommentje:
Millió kérdést, választ tudok mutatni, ami szerint rengetegen nagyon is jól értik a problémát.
2020. dec. 20. 16:45
38/74 anonim válasza:
Neked elég nagy baj van a fejedben. Mi közöd van hozzá, mit gondol magáról. Azt utasít el akit akar. Jó hogy meg nem szabod ki mit csinálhat. Mellesleg a kép like-ok alapján ócsárolsz valakit, akit szerintem nem is ismersz.
Az ilyen gyökereket, mint te én is elutasítom.
39/74 Noren1989 válasza:
#33, elmebajosok gondolataiban elmerülni nem túl célszerű.
40/74 anonim válasza:
Nem mindig van összefüggés a kinézet és a like-ok száma között.
Lehet kevés ismerőse van, vagy kevés emberrel van jóban azért van neki 30-40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!