Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó ebben az elcseszett dologban, hogy az életünk túl nagy részét középkorúként, idősként, fizikailag nem túl vonzóként (a másik nem szemében) kell leélnünk?
"Csak a gyk torz világában trendi egy 30 feletti nő"
Pont fordítva.
Először is örülj neki, ha egészségben meg tudsz öregedni!
Rosszak a prioritásaid.
Én 21 évesen, a meztelen seggünkre házasodtak, lett két gyerekünk, drága autó soha, csak sok utazást.
Ez ment 20+ évig, aztán mégis elváltunk.
40+ koromban, szerényebb anyagi körülmények között lett még egy hosszú kapcsolatom, két gyerekkel, de ennek is vége lett, és anyagilag már inkább a 20-as éveim csóróságához, és 60-hoz közel lett még egy ötéves igazi, komoly szerelem egy huszonéves lánnyal.
Anyagilag nem volt túl ésszerű élet, de sokszor voltam boldog, sőt ma is inkább érzem magam annak.
Nincs vagyonom, mégis többet hagyok magam után,mint amennyivel érkeztem.
Ketszer mentem ferjhez 30 felett, gyerektelen, elottem nem hazas ferfiakhoz.
Nem voltam lathatatlan.
Egyszer azt írod, hogy a 60 éves papi szemezgethet a hamvas pipik közt, ha van pénze, aztán azt, hogy te már 37 évesen is alig találsz olyat, akinek bejössz, pedig ott az egzisztencia a hátad mögött.
Saját magadnak mondasz ellent.
Érdekes, huszonévesen huszonéves fiúkkal jártam/éltem, de nem okozott gondot a spórolás a reménybeli közös életre.
Miért kellett választanod a magánélet és a munka között? Mi vagy te? Vezető agykutató?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!