Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a hatalmas horoszkóp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hatalmas horoszkóp meg ezotéria mánia mosanában egyes nőknél?

Figyelt kérdés
A közösségi oldalakon a név meg a kor mellett egyre gyakrabban ott virít kötelező jelleggel a horoszkópos csillagjegy is. Emberek felett ismeretlenül mondanak ítéletet a csillagjegyük alapján, hogy mert ő kos és ezért biztos ilyen meg olyan. Persze ha negatív véleménnyel vannak az illetőről akkor a rossz tulajdonságokat emelik ki, ha pozitív akkor meg a jókat, csak hogy igazolják a saját kialakult véleményüket, meg hogy ők milyen jó emberismerők... Még 10 évvel ezelőtt azt gondoltam, hogy a kutyát nem érdeklik és azért vannak a bulvár újságok utolsó oldalára száműzve, viszont most azzal kell szembesülnöm, hogy nem csak hogy a 40-50 éves unatkozó háztartásbelik olvassák akikről eddig gondoltam, hanem a 20 év körüli fiatal csajok is. A horoszkóp író, unatkozó újságíró gyakornokok megint az aranykorukat élik.

2020. dec. 20. 03:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, engem nem érdekel,a társkeresőn mégis a születési hónapom alapján kiírja az adatlapom, hogy bika vagyok. Ennyi. Egyébként volt férfi aki kérdezte, mégpedig komoly mérnök ember. Majd leültem.
2020. dec. 20. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

11: a mérnöki diploma mellé sem feltétlen osztanak észt... nekem is van kollégám, aki mérnök létére az összes ezoökibiochamtrailazoterikus dologban 110%-ban hisz.

(egy mérnök)

2020. dec. 20. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Ez is borzalmas, de az is, mikor a férfiak nem hisznek semmiben, ami kb nem robotika.

Az ezobzi nő férfi verziója az, aki a hatékony kommunikációt és a pszichológiát is humbugnak tartja. Mindkettő rohadt toxikus, az agyi toprongyság fokmérője.

2020. dec. 20. 17:31
 14/16 anonim ***** válasza:
A nők mindig is hajlamosabbak voltak a misztikum, az ezotéria felé fordulni, mint a racionális beállítottságú pasik. De nincs ezzel baj, így kerek a világ.
2020. dec. 21. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
A hülyeség ragadós!
2021. máj. 14. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
A nők lelkéből hiányzik valami, amit nem tudom hogy mi. a fejükből konkrétan az agy. És ekkor jön elő. Kapcsolatban van a rózsaszínnel, barbyval, és még számtalan nehezen viselhető baromsággal.
2021. máj. 15. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!