Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hatalmas horoszkóp meg ezotéria mánia mosanában egyes nőknél?
Én nem tudom, de már falnak megyek tőle. Múltkor linkeltem egy tanulmányt is róla, aztán szétszedtek, hogy kit érdekel a tudomány meg igenis működik a horoszkóp meg ilyenek...
Azt, hogy nőként úgy általánosságban jóban legyek nőkkel, már korábban feladtam, de ez azért megviselt.
Nincs vele semmi baj. A csillagokban az is meg lehetett jósolva, hogy kiírod ezt a kérdést. Szóval ne gondold, hogy az emberek figyelmét el tudod vonni a sorsuk megismerésétől. Inkább légy nyitott, tárd ki a szíved, és nézd más szemmel a világit.
Üdv,
Egy Nyilas
"Emberek felett ismeretlenül mondanak ítéletet a csillagjegyük alapján, hogy mert ő kos és ezért biztos ilyen meg olyan"
Van is benne valami! Az emberek te hasonlítanak a csillagjegyükre!
Udv, egy Nyilas
"Még 10 évvel ezelőtt azt gondoltam, hogy a kutyát nem érdeklik..."
Nem jól gondoltad. Mindig is sok embert érdekelt.
Mostanában? 20 éve is ezen pörgött mindenki, randiztam csajjal, aki az első alkalommal kifaggatott, hogy mikor születtem pontosan, aztán kideriválta belőle, hogy mennyir fogunk összeilleni.
Ismertem olyat, aki randi előtt elment a jósnőjéhez.
A többség persze nem ennyire szélsőséges, de a horoszkópok, aszcendensek nagyon sok nőnél játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!