Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ennyi jó nő szingli? Mért? Pasik ennyire
ügyetlenek?
Figyelt kérdés
Lapozom a tindert mint az újságot. Jobbnál jobb nők bomba testűek. Ilyenkor jön a kérdés, hogy ha valaki ennyire jó nő mért van egyedül? Simán megkaphatná bármelyik pasit ezek meg erre egyedül vannak.
van csajom de néha felnézek tinderre, hogy nézzem miről maradok le, ilyen csajokat döngetnék egész nap. Jó nektek egyedülálló pasik!
Hát akkor te sem lehetsz valami nagy szám, ha csak egy olyan barátnőt tudtál összeszedni, aki mellett kifelé kacsintgatsz.
2020. dec. 19. 15:59
12/22 anonim válasza:
"van csajom de néha felnézek tinderre, hogy nézzem miről maradok le, ilyen csajokat döngetnék egész nap"
Hahahahahahahahahahaha :D
2020. dec. 19. 16:55
13/22 anonim válasza:
Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy tinderen annál a nőnél, aki sokáig (aktívan) fenn van, ott van valami gond, vagy magától a tinderezéstől ugrik elképesztően magasra az ingerküszöbe. Akikkel nekem tinderen dolgom volt, ők általában max. pár napja regisztráltak, és velem találkoztak először. Akik meg már fenn voltak egy ideje, azokkal kb. lehetetlen volt bármit leszervezni vagy akár normálisan beszélgetni, mert (gondolom) teljesen ráállt az agyuk arra, hogy ÚJ MATCH ÚJ MATCH ÚJ MATCH, és az persze neurobiológiai szinten mindig izgalmasabb (DOPAMIN GO BRRRRRR), mint kialakítani valami normális kommunikációt. Na, és akármilyen dögösek, hát ezeket a lányokat láttam fenn ugyanúgy, amikor 1 év múlva újraregisztráltam.
2020. dec. 19. 16:59
14/22 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátnőmet de azért na valljuk be őszintén férfi társak, több nő több örömforrás :-) A nők is csinálják
2020. dec. 19. 18:11
15/22 anonim válasza:
Undorító vagy, sajnálom a barátnőd.
23F
2020. dec. 19. 18:54
16/22 anonim válasza:
Akkor kezdj nyitott kapcsolatba.
2020. dec. 19. 18:56
17/22 anonim válasza:
"Simán megkaphatnák bármelyik pasit"
Ez kb igaz, de mégsem akarják megkapni a pasikat.
Szép, hogy neked van párod. De azt te honnan tudod, hogy mi vagyunk a bénák? És honnan tudod, hogy te sikerrel járnál azoknál a bomba testű nőknél?
2020. dec. 19. 19:10
18/22 anonim válasza:
#13-at nem értem miért kellett lepontozni. Ha nőként ott valaki nem talál magának párt legeslegfeljebb 2-3 hónap alatt, akkor valójában vele vannak súlyos gondok / nem is akar. Aki értelmes csajokkal találkoztam ott, mind pár hete voltak összesen fent. Ellenben akiket 1-1,5 év különbséggel is fent láttam, érdekes módon flegmák voltak, nem érdekelte őket semmi (az életben sem, pl nem volt hobbijuk), nem lehetett velük értelmesen beszélgetni. És akkor van még az a szép számú lány aki minden 200adik pasit húzza jobbra, azt is fintorogva.
2020. dec. 19. 19:14
19/22 anonim válasza:
Ők egó turbózásért regisztráltak vagy örömlányok és kucsaftokra vadásznak.
Van talán egy pár százalék akik tényleg párt keresnek.
2020. dec. 19. 19:58
20/22 VincentLaw válasza:
Én egyre gyakrabban futok bele abba, hogy olyanokkal van match, akiknek a képein eléggé lengén vannak öltözve, a bemutatkozóban meg csak annyi, hogy keress meg ezen meg ezen az oldalon. Szóval jah, egyre többen használják, akik hivatásosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!