Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem,hogy engem akarjon?
Egy illetőnek megakartam találni a fiát... :)) Elkezdtem kutakodni-keresgetni a neten és találtam valakit ebben a családban...
A srácnak érdekes voltam és egyből felhívott telefonon rájött, hamar hogy itt ügyfél kapcsolat van a családok között. És én is rájöttem, hogy ő az adott illetőnek nem az fia hanem az öccse.
Kávézni hívott, -beszélgettünk, de nekem le kellett lépjek, egy fontos munka miatt. Amit lehet h ő rosszul vélt, és nem keresett utánna.
Az egész a részemről egy érdekapcsolatnak indult, amire lehet rá jött ő is . De a lényeg ismerjük egymást elég jól és tudunk egymásról minden infót.
Viszont én egyre többet gondolok rá:))) visszaolvasom a -beszélgetéseket... stb nézegetem a képeit és többet érzek iránta mint ismerős mostmár.
Ezt kellene neki valahogy tálalni, de nem tudom hogyan ...
Azt mondta ő egy olyan nőt szeretne aki nem kérdezgeti hol van, meg tud benne bízni.
Nagyon szeretne már egy gyereket, de ismerkedni nem akar senkivel, nem akarja, hogy hazudjanak neki nem akar most kapcsolatot, mert sok baja, gondja ... van....
Azt mondta szép lány vagyok örült, hogy megismert és semmiből előkerültem az életébe....
Tudom h nem akar kapcsolatot most mert gondjai vannak, de én megis kezdek többet érezni, hogy érjem el nála, hogy ő is többet érezzen???
Mivel keltsem fel jobban figyelmet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!