Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg elvágom magam azzal sok fiatal lánynál ismerkedéskor vagy rossz pontot szerzek hogy nincs Instagramom? 26/F
Kb 18-22 éves csajokra gondolok. Én még pont az a generáció vagyok, hogy nem okostelefonnal nőttem fel, az elsőt is csak érettségire kaptam, de a többi osztálytársamnak is gimi 11.-12.-ben, 17-18 éves korunkban lett először, mert akkoriban kezdtek elterjedni 2011-2012-ben itthon. És én is használom, de nem vagyok hozzánőve, nem azzal kelek, nem azzal fekszek, stb. Facebookra is régen gyakrabban töltöttem fel képeket, de pl a profilképemet most 6 év után frissítettem. Egyébként jó pasi vagyok, viszonylag sok lánynak tetszem, vagy pl modellkedtem is egy darabig amatőr szinten úgy hogy engem kerestek meg hogy fényképeznének, de ez a magamutogatás ennyire egyszerűen nem az én világom.
Múltkor amikor még 25 voltam és akkor mondta egy 20 éves csaj viccből ismerkedéskor, amikor mondtam hogy nincs Instagramom, hogy "öreg vagy". Nyilván kicsit magamra vettem, de lehet az ő poénja mögött is volt valamennyi igazság a véleményéből. A velem egykorú és pár évvel fiatalabb fiú barátaim közül is többen mondták, hogy csináljak instagramot, igaz a férfiak ahogy hallom szinte kizárólag nők nézegetésére használják, vagy arra hogy közvetve nőt szerezzenek. Most is pl Tinderen olvastam egy 20 éves lány profilján akivel matcheltem, hogy ő komoly kapcsolatot keres, de az instagramon jobban érzi magát, ő ott szeretné inkább folytatni a beszélgetést akárkivel is matchel.
Veled egyidős vagyok, de szinte úgy nőttem fel, mintha 10 évvel korábban születtem volna, ugyanis édesanyám nagyon ellenezte az internetet, 2012-ig nem volt otthon internetünk.
A végén konkrétan a biológia házit alig tudtuk emiatt megcsinálni, természetesen be lett kötve az internet, de azóta rájöttem, hogy miért rühellte (rühelli mind a mai napig) édesanyám annyira a számítógépes világot. Mérgező.
Én is azért számítógépezem csak sokat, mert 1: szorgalmi időszakban nagyon sokszor kell a gép, 2: amúgy nincsenek barátaim, társaságom, magányos vagyok, és valahogy el kell ütni az időt.
Ja! Nem a kérdésre válaszoltam.
Az instás lányok Tinderen eleve felejtősek, de szerintem a Tinder, Badoo stb. társkeresők alapból elengedős dolgok. Nekem fél év után lett elegem, és arra jutottam, hogy szerintem többet érek, mint amennyire az algoritmus, meg pár random gittelt arcú hölgy gondolja.
Mondjuk én is áttértem már instára egyszer egy lánnyal, mert az ő esetében még azt hittem, hogy valamennyire kölcsönös is az érdeklődés, és a Facebookon nem akartam bejelölni, de a Tinder chat felülete nagyon rossz, szerintem.
20F
"Veled egyidős vagyok"
Na, nem pont erre gondoltam, siettem.
Azt akartam írni, hogy fiatalabb vagyok nálad.
Ügyes voltam. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!