Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakinek kimaradt az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek kimaradt az ismerkedés, tapasztalatszerzés a fiatal korából attól még lehet később boldog kapcsolata?

Figyelt kérdés

én úgy látom hogy azok a sikeresek akiknek fiatal koruktól szinte mindig kapcsolatban vannak

akiknek nem volt fiatalon azok még huszon évesen is egyedül vannak.

nem tudom hogyan kell közelíteni egy lányhoz, nem jutna semmi az eszembe hogy mit mondjak...

2020. okt. 30. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves kort értesz fiatal kor alatt?
2020. okt. 30. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves kort értesz fiatal alatt? Nekem például a gimis szerelmek teljesen kimaradtak. 22 évesen, 0 tapasztalattal mégis megtaláltam azt aki később a férjem lett.
2020. okt. 30. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor találhat az ember társat, akár egészen korosan is.
2020. okt. 30. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben mindig megvan benned a hajlandóság, hogy általában az emberekkel kapcsolatban addig általad nem tapasztalt, teljesen új dolgokat tanulj, és fölülírd a korábbi hiedelmeidet, továbbá nem f*sod össze magadat számodra váratlan, társas helyzetekben, hanem nekiállsz megbirkózni azokkal, akkor nem számít sem az életkor, sem a korábbi tapasztalatok hiánya.
2020. okt. 30. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2020. okt. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!