Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz leszólítani valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz leszólítani valakit?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kérdés előtt egy kis háttér..

22 éves vagyok, férfi. Sajnos az utóbbi 2 évben valahogy nem igazán ismerkedek meg új emberekkel a puszta véletlen segítésével. Hiába járok el edzőterembe, hiába van olyan munkahelyem ahol sok ember megfordul, nem igazán találkozok korombeli lányokkal. Akivel mégis össze találkozok vagy ismerkedek azt mikor lecsekkolom egyből látom hogy párja van. Eljárok szórakozni is, 2 éven keresztül minden egyes hétvégén fent voltam a városban de semmi. Nyilván van hogy oda ülünk egy egy lányhoz vagy leszólítunk valakit de off a vége.

Az utóbbi hónapokban elkezdtem azt csinálni hogy ebédszünetben lemegyek a városban eszek valamit, aztán az utcán oda megyek lányokhoz. Vagy ha vásárlok akkor az üzletben kérek tanácsot a lányoktól melyik áll jobban, vagy csak simán oda ülök valaki mellé stb. És itt jönne a kérdés hogy mennyire gáz ez? Hogy oda megyek valakihez? Bevallom az elmúlt 2 hónapban nem igazán jártam sikerrel. 1 lány mondta el eddig a nevét de róla is kiderült hogy elég fiatal hozzám. A legtöbb lány vagy elhajt, vagy jön a szokásos bocsi de van barátom.

De most őszintén lehet engem hibáztatni azért mert fiatal felnőtt emberként szeretnék megismerni valakit és boldognak lenni? Kíváncsi vagyok ilyenkor egy lányban mi zajlik le ha oda mennek hozzájuk. Sajnos teljesen sikertelen vagyok az elmúlt 2 évben és semmi nem jön össze. Van egy egész jól menő kis munkám, van saját kocsim, jó egzisztenciám van. Szerintem teljesen jól is nézek ki. Kicsit alacsonyabb típus vagyok mert csak 172cm vagyok.

2020. szept. 7. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Valami olyan hobbit kéne keresned ahol emberek is vannak, szabadidős hobbi, sport, túra.

Manapság az utcán való próbálkozás nehéz ügy. Boltba oké hogy tanácsot kérsz, csak ugye a nap 24 órájába csekkolgatnod kéne, hogy van-e neked tetsző, de akkor is ott van az, hogy off, de kevésbé off mintha utcán érne a dolog. Van aki zaklatásnak érzi az ilyen jellegű közeledést, szóval ebben arany középutat találni nem egyszerű.

Szerintem ne add fel, biztos sikerül majd! Ja és az 1 méter 72 cm nem alacsony típus, az 1 méter 70 cm alatt van.

2020. szept. 7. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz 27f
2020. szept. 7. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Boltban csak az tudja csekkolni folyamatosan aki ott dolgozik. De amúgy tényes való, hogy szerintem a boltban való ismerkedés lehetőséget ad a kellemetlen élményektől való védelemre. Ugyanis segítséget kérsz magyarán nincs csalódás ha nem is jön össze. Persze ebbe az a necces, ha az ember tényleg segítséget kér és nem csak ürügyként szól hozzá és a segítő bunkón viselkedik ilyen is van sajna.
2020. szept. 7. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
ALAP, hogy egy FÉRFI, az BÁRMIKOR és BÁRHOL rámegy a nőre. Ne foglalkozz vele, hogy elküld-e! Ha elküld, csak annyit mondj neki: "Sajnállak." és gyere el! >:)
2020. szept. 7. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem gáz, és nem is hibáztathat téged senki. De a lányokat sem lehet azért hibáztatni, ha nem jössz be nekik és elhajtanak.
2020. szept. 7. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az pozitív hogy próbálkozol ráadásul kreatívan. Ez jó, ruhabolt, könybesbolt stb. Kávézó, edzőterem. Esetleg iratkozz be valami tanfolyamra ami érdekel hatha lesz ott olyan aki tetszik.

Tehat ez jó csak sajnos benne van a pakliban hogy nem jössz be lányoknak.

És hidd el ha 10 azt mondja van barátja kb 100% hogy NINCS mindegyiknek barátja csak egyszerűbb ezt mondani hogy barátja van mint hogy nem jössz be. Nem akarnak megbantani es sokaknak ciki.

Nem mondom hogy minden lány hazudik, de nekem is van olyan barátnőm akivel kikezdett pár srác akik nem jöttek be neki és egyszerűbbnek gondolta azt mondani hogy pasija van.

2020. szept. 8. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha:

- illedelmes vagy és

- tudomásul veszed az elutasítást.

Én is csinálom néha, szar a statisztika, de nem szabad feladni, mert sose tudhatod, hogy éppen nem a következő lesz-e a nagy IGEN.

2020. szept. 8. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem adom fel és tovább próbálkozok
2020. szept. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!