Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék barátnőt, de néha azt érzem hogy túlságosan lefoglalna. Normális ez?
Sosem volt, tehát nem tudom pontosan milyen, de ahogy elképzelem nagyon lefoglalna, ami így egy kicsit ijeszőnek tűnik. Meg munka mellett saját magara is alig van időm.
Nem tudom hogy másoknak hogyan van mindenre idejük.
Én a nap végére egyetlen dologra vágyom általában. Ezt csak egy barátnő tudná igazán megadni. (Mégpedig arra, hogy ölelve legyek.)
Egyébként a barátnődnek is lenne élete, ő is dolgozna. Ha szereted akkor annak is örülni fogsz, ha lesz pár órátok nyugodtan együtt kettesben.
Nem normális!!
Nő kell egy férfi életébe!!
Aki ez ellen vall, az szimplán meleg 😅😅😅
Hogy jött ki a 60%?
8 órát minimum dolgozol, átlagosan 1,5-t ingázol oda-vissza, 7 órát alszol.. ez a napod 68%-a.
Amúgy hozzáállás kérdése. Általában a nőknek is van életük, munkahelyük, barátaik, teendőik, amikkel rajtad kívül foglalkoznak. Eleinte kevesebbet találkoztok, párszor felhívjátok egymást stb. Amikor meg már együtt éltek, könnyebb, ha közösen viszitek a háztartást, mintha egyedül kellene megcsinálnod mindent. Mert egyedül is el kell menned bevásárolni, az már tök mindegy, hogy 1 vagy 2 főre kell.
Amúgy meg nem úgy kell a nőre tekinteni, hogy befektetés, az idődet ráálldozod és akkor megéri vagy sem. Van olyan nő, akivel sose fogsz kijönni és van olyan, akivel a jég hátán is megéltek és jól el tudjátok tölteni az időt. Nyilván jó, ha olyasvalakit találsz, mint a második. De ehhez tapasztalni is kell, hogy tudd, hogy mit szeretnél egy párkapcsolattól, hogyan tus működni és mit tudsz/akarsz beletenni.
Olyan nőt keress aki nem egy szórakoztató bohócra vágyik.
Pld:
Hogy "jaj,szerintetek mit csináljak?..nem hívott fel ma ,csak egyszer!"vagy "Ezen a héten nem is vitt el,csak kétszer valahova!Szakítsak?"Vagy "unatkozom.Haza kellett volna ernie 5 re,,és már 5 15 perc van!!!Szerintetek mi lehet a baj?
Brühühü.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!