Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulsagosan kéretem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulsagosan kéretem magam, pedig nem szeretnem?

Figyelt kérdés

Egy ideje irkalok egy ferfival, akivel regebben szoktunk egy tarsasagban szorakozni, de igazabol sosem beszelgettunk.

Par hete felvette a kapcsolatot velem az interneten. Azota tobb alkalommal irtunk, altalanos dolgokrol. Mindig jelzett hogy szivesen elkiserne ide vagy oda, de nem hivott el egyertelmuen. Most is valami hasonlot irt, tehat nem hivott, de megis. Mintha azt varna, hogy en vessem fel a konkret talalkozot, de en keptelen vagyok, egyszeruen nem tudom. Flortoles sem megy. Ha en is irtam ra, langolt utana a fejem, pedig reg elmultam 20.

2020. szept. 22. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2020. szept. 22. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisergetni tud, akkor randira is el merne hivni. Lehet, hogy csak haverkodik? Engem is erdekelne a korotok.
2020. szept. 22. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt en nem ertem. Ez az omegakan igazi balfek. Tegnap matcheltem egy csajjal tinderen, ma meg tali. Tegnap is lehetett volna, csak nem ertem ra...
2020. szept. 22. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
En nem nedvesednek erre a pasira...elegge toket.lennek tunik...
2020. szept. 22. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
lenke, toketlenke
2020. szept. 22. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:

26 mindketten.

Igen nekem is kicsit toketlennek tunik neha😀

De lehet en vagyok tul regimodi gondolkodasu.

2020. szept. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!