Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szomszédomba költözött egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédomba költözött egy helyes srác és úgy tűnik, tetszünk egymásnak. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Röviden annyi lenne a történet, hogy pár hete költözött be a velünk közvetlen szomszédos házba egy fiú. Én a szüleimmel élő, 20-as éveimben járó szingli lány vagyok, ő is korombeli, tudtommal nincs barátjője. Párszor átjött hozzánk, néhány dolgot kért kölcsön a költözés miatt, néhány alkalom már volt, amikor beszéltünk is általánosabb dolgokról, olyankor azt láttam rajta, hogy kedves, érdeklődő, és talán még több is lehetne köztünk, mert bejövünk egymásnak. Csak nem igazán tudom, hogy hogyan kerülhetnénk közelebb egymáshoz. Most, ünnepek alatt például nagy nyomulás lenne, ha vinnék neki sütit, vagy áthívnám egy kicsit hozzánk? Bármilyen jobb ötletet szívesen fogadok :)

2020. dec. 15. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#7: A nőknek is joguk van kezdeményezni. Csak tudom, hogy a nők még mindig szívesen bújnak ki a számukra kényesebb feladatok alól. Annyit nyávognak a nők az egyenjogúságért, hát akkor itt van a lehetőség, ilyen téren is lehet kicsit fejlődni. Aki többet akar a másiktól, az kezdeményezzen, nemtől függetlenül. A nőknek amúgy baromi nehéz helyzetük van, mindent a férfiaknak kell csinálniuk, ha nőt akarnak maguknak, a nők meg ülhetnek ölbe tett kézzel, de azért siránkoznak, hogy milyen nehéz nekik. Majdnem sírva is fakadok.
2020. dec. 15. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Fakadj sírva, az biztos szimpi lesz és nyomulna majd rád a csajok... 😂😂😂
2020. dec. 15. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:

11

dettó ezt szoktam írni, totál igaz! Nem sajnáltatni kell magunkat, hanem tenni.

Kérdező. És mi lenne ha megmondanád neki mit gondolsz? Ciki lehet? Persze.

Lehet belőle valami? Persze.

Lehet te is tetszel neki, de ugyanígy gondolkodik, mint te és nem akar kezdeményezni, vagy tudja, hogy szomszédnál azért elég ciki tud lenni ha nem jön össze. Más pasi/csaj is van a világon.

2020. dec. 15. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:

3

az kicsim eszedbe sem jutott, hogy lehet van csaja? Vagy nem tetszik neki? Vaaagy nem akar szomszéddal kufircolni? Nem kell töketlennek nevezni a másikat vagy elővenni a "nő vagyok, nem az én dolgom" lapot.

2020. dec. 15. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!