Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as éveim elején még nagyon bejöttem a 40-es pasiknak, most 36 évesen már nem igazán, pedig nem nézek ki rosszabbul. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
36N
170cm/55kg/300nettó
2020. dec. 13. 13:40
71/78 anonim válasza:
Valami csak változott, ha ez változott. Írtak páran pár verziót.
72/78 anonim válasza:
Nekem bejönnél tutira, nem válogatnék így 38 évesen...
73/78 anonim válasza:
"Nekem bejönnél tutira, nem válogatnék így 38 évesen..."
Minden nő ezt a csajozós dumát akarja hallani...
Hogy valakinek látatlanban bejön, csak azért, mert puncija van, és a másik úgysem ugrálhat, nincs lehetősége így ilyen vészhelyzeti megoldásnak megteszi.
Szinte látom, ahogy rádkíván a kérdező, meg még vagy 50 másik csaj :P
74/78 anonim válasza:
Ha ez így van, ahogy írtátok, akkor egy srác miért választott egy 33 éves nőt helyettem, aki 23 éves volt akkor?
75/78 anonim válasza:
Anyapótlèkot valasztott utolso. De ha megkomolyodik a pasi, es rajon h nem kell anya neki, na akkor mar csak a fiatal, 20 eves csajok fele orientalodik.
76/78 anonim válasza:
Es igen, ha ranezek 30 felett egy nore akkor nekem is az ugrik be 90% ban h tuti van valakije. Ugye mert van is a 80%uknak. En is 35 eves ferfi vagyok es szamtalanszor probalkoztam 30 as noknel, ugy h jelet nem adtak (nem szoktak, foleg nem 30 felett) es majd mindig kiderult h hazas, el vagy jegyezve, 8-10 eve komoly kapcsolatban èl. Szoval nagyon nehez. Az meg kellemetlen ha munkatars es elutasit. Vagyis nekem az kihat a munkamra.
77/78 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit idősebbet kéne keresned, kérdező.
És igen: 𝐍𝐄𝐊𝐄𝐃 kellene jelezned felé. Ráadásul egyértelműen, mivel a férfiak többsége nem fogja fel a jeleket.
78/78 curios man válasza:
Az igazság hogy kamunak érzem a felvetést, ami csak azért van szerintem hogy generálja az üzeneteket az oldaladra.
Ha viszont mégiscsak igaz akkor Írjál privátba De nem a 300 nettó miatt azt Legyél kedves magadnak megtartani;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!