Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as éveim elején még nagyon bejöttem a 40-es pasiknak, most 36 évesen már nem igazán, pedig nem nézek ki rosszabbul. Hogy lehet ez?
36N
170cm/55kg/300nettó
Mennyi rosszindulatú irigy ember.
Az az érzésem, hogy az incelek próbálnak lehúzni, és kárörvendnek, hogy egy nőnek már 30 fölött semmi lehetősége nincs, és biztatják, hogy ajda lejebb, ha nem akar egyedül megdögleni :))
Miért van az, hogy a környezetemben nem az van, mint itt gyakorin?
Nem hiszem, hogy érdekel itt valakit, hogy a kérdező lejjebb hagyja a szintet vagy sem. Az egyszerű igazság csak az, hogy a jó partikat (nemtől függetlenül) fiatalon lefoglalják. Nem arról van szó, hogy egy sincs hanem csak az, hogy nagyon kevés. A másik nagy alapigazság, hogy 35 éves kor után a szülésnél komplikációk adódhatnak. Ha most ezt így mind egyberakjuk akkor a kérdező kell találjon egy helyes, magas, sportos, jól kereső, komoly férfit aki ahelyett, hogy egy 30 éves nőt választana maga mellé (mert egy ilyen tökéletes férfi megtehetné) aki legalább két gyereket nemzeni tud minimális kockázatok mellet, inkább válassza a kérdezőt aki olyan amilyen (nem tudom milyen pozitív vagy negatív tulajdonságai vannak) és még talán egy gyermeket tud adni neki.
Ezt most lehet rosszindulatúságnak venni de ez a valóság. Amit mondanak a válaszolók, hogy talán keressen egy kevésbé helyes férfit (kompromisszum) aki hajlandó vele családot alapítani. Igaz...ezt lehet röviden úgy is mondani, hogy hagyja lejebb a szintet.
Persze nevezhetsz incelnek is ha akarsz. Ha büszke vagy, hogy beismerd, hogy már nem te válogatsz az már nem az én gondom.
Oké, kiragadtál egy részletet, amit egyébként is csak példának szántam. Tényleg egyáltalán nem néznek meg a 40 körüli férfiak? Rengeteg férfi keres ebben a korban is társat, tehát ha téged ignorálnak, annak bizonyára oka van. Amit eddig leírtál magadról, az alapján szinte kizártnak tartom, hogy a külsőddel lenne baj. Tapasztalataim szerint ilyenkor inkább az a jellemző, hogy nem adsz jeleket. Gondolkodj kicsit 40 éves férfiként. Látsz egy korban hozzád illő nőt, akit a külseje és a nonverbális kommunikációja alapján szimpatikusnak találsz. Mi az első, ami eszedbe jut róla? Hát az, hogy tuti van valakije, így aztán oda sem mész hozzá.
Te mivel próbálod felhívni magadra a férfiak figyelmét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!