Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép arcú, de átlagos testű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép arcú, de átlagos testű nőként találhatok magas egzisztenciával rendelkező férfit? 20/N

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 01:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem vagy kövér akkor találhatsz.
2020. dec. 12. 12:28
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2020. dec. 12. 13:20
 23/26 A kérdező kommentje:

#15 Az nem érdekel ha negativ véleményt írnak rólam, viszont ez-az a komment amit nem lehet szó nélkül hagyni!

Egy megkeseredett, undorító paraszt vagy, és tudod mit inkább leszek kivénhedt kóró, mint ilyen megkeseredett szenny, mint amilyen te vagy!

Nyomorékozol egészséges emberként? Egy beteg embernek ezzel tudod mekkora fájdalmat okozol? És nem rólam van szó, bárki olvashatja ezt az oldalt, olyan is aki "nyomorék"! Az ilyen irigy, életunt, keserű senkiháziakat tartja életben a jó Isten, a "nyomorékok" pedig szenvednek, pedig megérdemelnék a boldog életet! Ásd el magad te szerencsétlen!!

2020. dec. 12. 14:13
 24/26 A kérdező kommentje:

#10 Endometriózisról akkor beszélünk, amikor a méh nyálkahártyája a méhen kívül máshol is megtalálható a szervezetben. Számos kellemetlen panasz mellett a meddőség egyik gyakori oka is lehet.

A súlyom nem ingadozik 58kg vagyok, más kellemetlen tüneteim voltak/vannak. Lehet gyermekem, csak egészségesen kell érkeznem és sprotolnom kell. Köszi a tanácsot! :)

2020. dec. 12. 14:20
 25/26 anonim ***** válasza:
50%

#10 vagyok. Lepontoztak a beka popsija ala is.. nem tudom miert de legyen..

Jobbulast kivanok! Akkor egyaltalan nem vagy kover! :) Remelem segitett a kommentem. Hogy kozvetetten probald meg. Igy nem egeted be magad ha nem sikerul 1-2 majd sikerul a 3. :) Viszont fontos a szerelem is en pl keptelen lennek egy szamomra taszito de kőgazdag pasi mellett elni. Akkor legyen szerenyebb persze nem csoves..de akkor szeressuk egymast igazan. :)

2020. dec. 13. 01:34
 26/26 anonim ***** válasza:
49%
Most te pénzt keresel, vagy szerelmet??? Ha boldogtalan akarsz lenni, keresd csak a pénzt társadul.
2020. dec. 13. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!