Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok megmondanátok kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok megmondanátok kérlek egy olyan srácnak akinek még nem volt kapcsolata, hogy mennyi idő után szabad megölelni titeket, ha jól alakul az ismerkedés?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ez cuki! :D Hány éves vagy?
2020. dec. 10. 22:35
 2/8 A kérdező kommentje:

27 vagyok.

(tudom ez gáz)

2020. dec. 10. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell időhöz kötni. Érezni fogod rajta, hogy ő hogy viszonyul hozzád, jól érzi - e magát veled.

Engem az exem már első találkozó után hazakisert, meg is akart csókolni. Mondtam, hogy még korainak érzem, viszont az ölelését viszonoztam. :)

2020. dec. 10. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. dec. 10. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs ilyen, hogy mikor "szabad". Ha megvan a kémia ezt mindkét ember érzi úgyis. Bullshitnek hangzik, de igaz. Legalábbis nálam így van.
2020. dec. 11. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írok: általában a második-harmadik randin csókolózni szoktam az illető lánnyal, és akkor természetesen át is öleltem.
2020. dec. 11. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Az adott lányon múlik. Szerintem első randin csók, második-harmadik randin szex. Van aki az ötödik randin akár csókolózni. Tényleg, ahány ember, annyi álláspont.
2020. dec. 11. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

remélem rá találsz az ölelni való szerelmedre,szintén tapasztalat nélkül írom hogy lánytól,embertől függ na és persze attól hogy meg van -e a kémia jól érzitek-e magatokat.Szerintem ha úgy érzed,látod rajta 1 randin.

Ha jó pasi vagy nem csak az ölelés jön össze :) na jó viccelődöm bár ez is ember függő.

2020. dec. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!