Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki teli van pénzzel, annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki teli van pénzzel, annak gyönyörű női vannak, függetlenül attól, hogy milyen személyiség. A többi férfi, pedig csak nézelődhet. Ugye?

Figyelt kérdés

Bűnözők mellett is jó nőket lehet látni. A pénz! Erről szól minden.

Majd rájöttök.

#társkeresés, kapcsolat
2020. dec. 10. 20:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%
A párom munkanélküli és (mások szerint) nem néz ki valami jól. Mégis olyan barátnője van aki 3 szakmát végzett, vezető pozícióban van, és modellkedni is gyakran kérik fel. Durva, ugye?
2020. dec. 10. 20:19
 12/37 anonim ***** válasza:

#9-nek: Tekintve, hogy 20 évesen kijöttem Angliába, nem. :D Ellenben te sem vagy egész Magyarország.

#10-nek: Persze (párom szerint), ez is kell. Vonzalom nélkül nem húzza sokáig egy kapcsolat se. Viszont amikor megkérdeztem tőle, hogy mit szeret bennem leginkább, a külsőm a tizenkettedik helyen volt (jó, a hajam a hatodikon). Egy jó külső önmagában semmit se ér.

2020. dec. 10. 20:22
 13/37 anonim ***** válasza:
24%
Csak éppen a jó külső mindkét nemnél 35-40 körül totál ködé válik (ha nem milliomos és plasztikáztatja magát), de a pénz az örök, pláne ha befekteti. Ezért aki pénzes az mindig kapós lesz, akkor is ha ronda mint az ördög. Aki jóképű, de megöregszik 40 felett és csóri, annak vége.
2020. dec. 10. 20:34
 14/37 anonim ***** válasza:
#12 rendben. Elmondanád, mi volt az első 10 pont, amiért veled van?
2020. dec. 10. 20:45
 15/37 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy egy anonim fórumon könnyű hazudozni és mellébeszélni.

Az igazságot elfedni.

2020. dec. 10. 20:48
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
Akkor minek írsz te is egy anonim fórumra évek óta?
2020. dec. 10. 20:50
 17/37 anonim ***** válasza:

#14-nek: Persze, szívesen:

1. Nem nevetem ki az álmai és a tervei miatt. (Filmkészítéssel szeretne foglalkozni, és többször nevették ki emiatt, hogy hova gondol és hogy mennyire gyerekes.)

2. Lehet velem romantikázni, úgy, ahogy mindkettőnknek jó. (Vagyis nem giccses és erőltetett, hanem természetesen jön.)

3. Őszintén lehet velem bármiről beszélni. (Példának lásd az első pontot.)

4. Sok a közös hobbink és érdeklődésünk, amiket együtt kiélhetünk. (Ez szerintem alappillére egy jó kapcsolatnak, és esetünkben ezek a művészetek, az utazások - főleg kempingben és erdei túrák.)

5. Inspirálom és bátrabbá teszem. (Ezt furának tartottam, mert az én szememből pont, hogy ő inspirál és bátorít engem.)

6. Imádja a hajamat. (Akit érdekel, ilyesmi hajam van: [link] )

7. Szereti a humoromat, ami leginkább szarkasztikus és fekete.

8. A szexuális igényeink hasonlóak, és nyitott vagyok az ő ötleteire, és igazából nem voltak azok a gátlásai, amikről hitte, hogy lesznek. (Érdemes megjegyeznem, hogy velem veszítette el a szüzességét húsz éves korában.)

9. Nyitott vagyok új dolgokra, élményekre, stílusokra, stb.

10. Vannak szerinte "cuki" szokásaim, például, hogy harapdálom az ajkamat, amikor koncentrálok. (Nekem ez korábban fel sem tűnt.)

Ha esetleg felmerülne benned, hogy miért készült el a lista, az az egyszerű oka van, hogy akkortájt, amikor összejöttünk több magánéleti dolog miatt is elég önbizalomhiányos voltam, és miután ezt elmondtam neki, másnap ezzel lepett meg. Az eredeti jóval részletesebb, de gondolom nem érdekel és lefordítani sincs kedvem.

2020. dec. 10. 21:25
 18/37 anonim ***** válasza:

#17 köszi a listát. Lefordítani? Nem magyar a barátnőd?

Am a durva az, hogy so kemberről lehetne ilyesmi listát írni, csak meg se kapják az esélyt, hogy idáig eljussanak, hamar kiszelektálják őket kegyetlen módon..

2020. dec. 10. 21:39
 19/37 anonim ***** válasza:
#18-nak: Nem, angol. Aki úgy gondolkozik, mint például a kérdező, az okkal nem kap esélyt.
2020. dec. 10. 21:41
 20/37 A kérdező kommentje:
Ez butaság. Amikor van oka az embernek a panaszra, akkor abba kötnek bele.
2020. dec. 10. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!