Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a fiatal korukban, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a fiatal korukban, a férfiak a középkorukban "értékesek" a társkeresés illetve szexualitás tekintetében?

Figyelt kérdés

Ezt találtam interneten:

[link]

Elvileg ez 4 USA beli egyetem közös szociológiai kutatásának eredménye. Tehát komoly cucc.

Akkor ezek szerint azok a férfiak akik fiatalon sikertelenek, annak meg van a társadalmi oka. De ez még egyáltalán nem zárja ki, hogy középkorukban is sikertelenek legyenek? Hiszen egy férfi, elvileg akkor kelendő.

2020. dec. 9. 12:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Igen, pontosan. A nők joggal rettegnek a kortól. Hamar vége a pünkösdi királyságnak, 30 felett lefő a kávé és értéktelen vénlányok lesznek. Persze némi szexet kaphatnak vénlányként, de a szex nem olyan értékes számukra, ami értékes számukra az a kapcsolat és állandóra már nem kaphatnak említésre méltó férfit. Ami aztilleti eléggé fosnak az ilyen videóktól:

[link]

2020. dec. 9. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Mindkét nem fiatalon értékes,a középkorúak 90%-a egy csődtömeg.
2020. dec. 9. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Az USA-ban Danny, a Tourette's Guy ketszer nosult, annyi volt a titka, hogy regen valami muzlireklamot szinkronizalt, annak a jogdijabol elt.

[link]

Pest-Budan nem sok sikere lenne a noknel, szerintem.

36F incel

2020. dec. 9. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
#11: Sokkal előbb fog egy 40+-os nő normális társat találni, mint te bármilyen nőt :D
2020. dec. 9. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Buta greni mit haluzol ide? Vaktában tüzelsz te ostoba WC-papír.
2020. dec. 10. 09:46
 16/19 anonim ***** válasza:
A középkorúak már értéktelenek kb. mindenki szemében,lényegtelen hogy férfi vagy nő az illető.
2020. dec. 10. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:
#15: Dugulj már el te szerencsétlen. AZ a bajod, hogy se fiatalon, se vénen nem kellesz senkinek :D
2020. dec. 10. 16:18
 18/19 Röcsögei Péter ***** válasza:
Én 30 éves korom előtt voltam "értékes", akkor többször is volt barátnőm. Viszont elég nincstelen voltam még. Az utóbbi 10 évet munkával és hobbival töltöttem. Nem férne össze a hobbim egy kapcsolattal, plusz minél több pénzem van, annál igénytelenebb is vagyok, kinézetre is, otthoni rendrakás terén is. A társkereső oldalakon soxor kiírják, hogy 40 felett ne írjatok, ez nekem egy jelzés, hogy most már lehet magamra fókuszálni lelkifurdalás nélkül, és nem kell szégyellnem az igénytelenségemet, mert nő már úgysem fog többé elhagyni. :-)
2021. febr. 27. 07:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Fiatalság a menő, mindkèt nemnèl ez van.
2021. dec. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!