Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az aggszüzekről, van valami baj a fejükben?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 15:40
1/11 anonim válasza:
Persze hogyan van! Életképtelenek
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudnának ezen változtatni?
2020. nov. 28. 15:45
3/11 anonim válasza:
Ismerkedjenek, barátkozás! Nagy többségében az a baj hogy zárkózott emberek! Szóval kicsit nyissanak a világ fele!
F
4/11 anonim válasza:
Azt, hogy nem ezen múlik, hogy milyen ember. Nem egy dugástól lesz valaki jó, vagy rossz. Tele van a világ olyan emberekkel, akik fűvel-fával együtt vannak, mégsem érnek többet 10 forintnál. Valakinek így alakult az élete, valakinek meg úgy. Nem kell ezért bántani senkit. Ha annyira zavarja, akkor úgy is tenni fog ellene.
5/11 anonim válasza:
EZ mindenkinek a magánügye, nem kellene, hogy publikus legyen ez az információ.
Egyébként meg a szüzesség semmit sem jelent, prosithoz bárki elmehet és már nem lesz szűz. Változik ettől még valami? Aligha...
És lehet, hogy XY ember végigdugta a fél megyét, de tartós, normális párkapcsolatot képtelen kialakítani. Ilyen is van nem kevés. Jobb lett neki attól, hogy egy csomó nővel/férfival volt együtt? Nem hinném...
6/11 anonim válasza:
Egy régi kolléganőm és egy barátnőm is szűz, ha nem tudod, nem mondod meg róluk. Ugyanúgy beszélgetnek bárkivel, nevetgélnek, semmi nincs a viselkedésükben, ami fura.
8/11 anonim válasza:
Mielőtt ítélkezel, ismerd meg az adott embert. Semmivel nem több köztük a defektes, mint azok között, akik X nővel, vagy férfival voltak már együtt. Szóval ha ismersz ilyet az ellenkező nemből és esetleg megtetszik, akkor csak emiatt ne passzold.
9/11 anonim válasza:
Miben lenne más, ha fizetett volna 20ezret és már nem szűz? Semmiben. Valami baj esetleg az önbizalomhiány lehet, de ilyen kérdések után ez is érthető valamennyire.
10/11 Röcsögei Péter válasza:
Én is majdnem az vagyok. Szerencsém volt. 2 rövid és egy kb 1 éves kapcsolatom volt, és hihetetlen, de voltak olyan nők, akik nem azért voltak velem, mert más, normális pali már nem jutott volna nekik. A problémám a fejemben az, hogy nem öltözöm divatosan,tudok róla és nem teszek ellene. Viszont szeretem, ha egy ruha praktikus. Sok elfér a zsebében és nem áll ki, a vékonyságához képest meleg, de télen bemegyek fűtött helyre és nem kezdek izzadni benne, stb, ezért hajlamos vagyok sokat költeni, márkajelzésért nem annyira. A másik problémám, hogy nem vagyok sportos, tudok róla és nem teszek ellene. Sokat foglalkozom a hobbimmal, ami sikerélményeket ad, a céltalan mozgás pedig időpocsékolásnak tűnik, és még nem bírtam motiválni magam pl kocogásra. A 3. problémám, hogy lenne pénzem akár Teslára is, de van 3 biciklim, és azokkal szeretek járni, saját erőmből eljutni A-ból B-be burok nélkül. Tudok róla, hogy a 3 gyereket, meg a hölgy nagycsaládját is kéne valamivel fuvaroznom, és nem teszek ellene. Tudom, hogy mások elől szívom a levegőt, eleszem a kenyeret a rászorulók elől, és nem teszek ellene, és mindenki bekaphatja,akinek útban vagyok :-)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!