Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az aggszüzekről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az aggszüzekről, van valami baj a fejükben?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Persze hogyan van! Életképtelenek
2020. nov. 28. 15:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudnának ezen változtatni?
2020. nov. 28. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Ismerkedjenek, barátkozás! Nagy többségében az a baj hogy zárkózott emberek! Szóval kicsit nyissanak a világ fele!

F

2020. nov. 28. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Azt, hogy nem ezen múlik, hogy milyen ember. Nem egy dugástól lesz valaki jó, vagy rossz. Tele van a világ olyan emberekkel, akik fűvel-fával együtt vannak, mégsem érnek többet 10 forintnál. Valakinek így alakult az élete, valakinek meg úgy. Nem kell ezért bántani senkit. Ha annyira zavarja, akkor úgy is tenni fog ellene.
2020. nov. 28. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

EZ mindenkinek a magánügye, nem kellene, hogy publikus legyen ez az információ.

Egyébként meg a szüzesség semmit sem jelent, prosithoz bárki elmehet és már nem lesz szűz. Változik ettől még valami? Aligha...

És lehet, hogy XY ember végigdugta a fél megyét, de tartós, normális párkapcsolatot képtelen kialakítani. Ilyen is van nem kevés. Jobb lett neki attól, hogy egy csomó nővel/férfival volt együtt? Nem hinném...

2020. nov. 28. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy régi kolléganőm és egy barátnőm is szűz, ha nem tudod, nem mondod meg róluk. Ugyanúgy beszélgetnek bárkivel, nevetgélnek, semmi nincs a viselkedésükben, ami fura.
2020. nov. 28. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ők is emberek. Ennyi.
2020. nov. 28. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt ítélkezel, ismerd meg az adott embert. Semmivel nem több köztük a defektes, mint azok között, akik X nővel, vagy férfival voltak már együtt. Szóval ha ismersz ilyet az ellenkező nemből és esetleg megtetszik, akkor csak emiatt ne passzold.
2020. nov. 29. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Miben lenne más, ha fizetett volna 20ezret és már nem szűz? Semmiben. Valami baj esetleg az önbizalomhiány lehet, de ilyen kérdések után ez is érthető valamennyire.
2020. dec. 8. 22:13
 10/11 Röcsögei Péter ***** válasza:
Én is majdnem az vagyok. Szerencsém volt. 2 rövid és egy kb 1 éves kapcsolatom volt, és hihetetlen, de voltak olyan nők, akik nem azért voltak velem, mert más, normális pali már nem jutott volna nekik. A problémám a fejemben az, hogy nem öltözöm divatosan,tudok róla és nem teszek ellene. Viszont szeretem, ha egy ruha praktikus. Sok elfér a zsebében és nem áll ki, a vékonyságához képest meleg, de télen bemegyek fűtött helyre és nem kezdek izzadni benne, stb, ezért hajlamos vagyok sokat költeni, márkajelzésért nem annyira. A másik problémám, hogy nem vagyok sportos, tudok róla és nem teszek ellene. Sokat foglalkozom a hobbimmal, ami sikerélményeket ad, a céltalan mozgás pedig időpocsékolásnak tűnik, és még nem bírtam motiválni magam pl kocogásra. A 3. problémám, hogy lenne pénzem akár Teslára is, de van 3 biciklim, és azokkal szeretek járni, saját erőmből eljutni A-ból B-be burok nélkül. Tudok róla, hogy a 3 gyereket, meg a hölgy nagycsaládját is kéne valamivel fuvaroznom, és nem teszek ellene. Tudom, hogy mások elől szívom a levegőt, eleszem a kenyeret a rászorulók elől, és nem teszek ellene, és mindenki bekaphatja,akinek útban vagyok :-)!
2021. febr. 27. 07:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!