Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi gerinctelen nőt mint itt én még nem láttam.Miért nem lehet jelezni egy üzenettel hogy nem aktuális már?
Tudta egyáltalán, hogy ő most éppen ismerkedik?
Csak mert rendre járok úgy, hogy valaki rám ír egy kérdéssel kapcsolatban, annak megfelelően válaszolok, majd pár levél után kiderül, hogy nem is a kérdés érdekli, hanem ismerkedni akar.
Na, ilyenkor szoktam szó nélkül eltünni.
Társkereső appokon ez a jellemző, pedig oda tényleg ismerkedni járnak az emberek. Ennek ellenére tele van egy rakás gyógyegér nővel, aki felregel, de nem tudja mit akar.:D Az ilyenekkel most mi a jó eget lehet kezdeni? Az meg már egyenesen csoda számba megy, ha kerek mondtaban tud 1-2 válaszolni közülük. Ezt nevezem ismerkedésnek, meg komoly kapcsolatra vágyakozásnak.:D
Az pedig igazi féreg dolog tőlük, hogy egy ismerkedés közepén ott is ghostolnak. Tudom, hogy palikban is van ilyen, de most a kérdés a nőkre irányul.
Nos velem a pasik csinálják ugyanezt társkeresőn, pedig ott tényleg társat keresni vagyunk fenn, nem csak beszélgetni, mint itt.
Itt viszont nem is értem, hogy mi a fenét vársz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!