Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sok elvárásnak számít vagy van még esélyem ilyen nőt találni?
- Minimum derékig érő szép, egészséges, dús haj
- Nagy mellek
- Szép, babás arc
- Szép manikűr, pedikűr és smink
- Jó illatú parfümöt visel
- Stílusosan, nőiesen, szexin öltözik
- Nem volt sok pasival dolga
- Szereti az állatokat és a gyerekeket
- Hűséges típusú
- Nem adja magát könnyen, meg kell érte küzdeni
- Sok témában jártas
- Kialakult jövőképe, céljai vannak
- Fontos számára a folyamatos tanulás
40: hidd el, elég gyorsan leveszi bármelyik nő, hogy mennyi pénze van annak a tornacipős, farmeres, hátizsákos mérnöknek...
Segítek:
"hol dolgozol? Mivel foglalkozol?" minden ismerkedés eleje, és a csajok többsége pontosan tudja, hogy azon a helyen, abban a beosztásban mit lehet keresni
"tényleg? te is szeretsz utazni? És merre jártál mostanában?" - amikor beszélgetés közben kiderül, hogy merre nyaralgattam, akkor azért összeadni bárki tud
A kocsit már te is mondtad, de a hobbik ugyanilyenek, amikor kiderül, hogy nem gyufásdobozokat gyűjt...
Szóval a csajok nagyrésze pontosan tisztában van az anyagi helyzettel, mégsem jelennek meg a fentihez hasonló nők tömegével, hogy "engem válassz, engem válassz!" Ez csak a GYK-s legendáriumban él.
Ha mindez vállig érő, normál hajmennyiséghez társul, akkor már off?
Nekem mindegy, csak ezek mindig annyira viccesek.
Mondjuk a csaj sem jobb, akinek apucika fizeti a haját.
41.-nek.
Megtörtént! Komolyan!
Lány kérdezte a srácot, hogy mivel foglalkozik, ő elmondta, hogy mobil WC-kkel. A hol jártál legutóbb kérdésre a válasz Irak volt.
10-ből 10 lány koptatta le.
A srác pedig nem kamuzott: [link]
És NAGYON JÓ volt a fizu! Nagyságrendekkel több, mint egy hazai mérnöké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!