Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sok elvárásnak számít vagy van még esélyem ilyen nőt találni?
- Minimum derékig érő szép, egészséges, dús haj
- Nagy mellek
- Szép, babás arc
- Szép manikűr, pedikűr és smink
- Jó illatú parfümöt visel
- Stílusosan, nőiesen, szexin öltözik
- Nem volt sok pasival dolga
- Szereti az állatokat és a gyerekeket
- Hűséges típusú
- Nem adja magát könnyen, meg kell érte küzdeni
- Sok témában jártas
- Kialakult jövőképe, céljai vannak
- Fontos számára a folyamatos tanulás
27.-nek.
Tehermentes kocsi, és tehermentes lakás mellett, 400, az jó pénz.
1000 magyarból hány keres ennyit, vagy pláne többet?
(Tudom, itt a Gyakorin 2,4M fizu az átlag.)
31: multinál dolgozom, fejleszőként 35 felett elég sokan rendelkeznek ezzel (örököl egy lakást, a fizetés simán akár a duplája). Nyiván ez nem a magyar átlag, de a linkedinemen és a cégnél körülnézve látok pár száz ilyen embert.
És tudod, hogy hánynak van ilyen csaja? Segítek, nem lesz szükség egy kezed összes ujjára sem...
A magad nevében beszélj, kell egy bizonyos szintű igénytelenség is annyi alkalmi kapcsolathoz és egyáltalán nem külsőfüggő.
32.-nek.
És azon srácok közül hány meg oda egy nőhöz?
Meg "villant-e"?
36: alakul!!!
Mindih ez a GYK-s csóró kommandó érve...
Legyen gazdag
- mondom gazdag
Ok de legyen magas is
- mondom magas
Ok, de villantson, menjen oda, csajozzon jól...
A végeredmény olyan, mint a kőleves. Tudod, nem kell hozzá más, csak víz, meg kő... meg egy kis répa, hús, zeller, krumpli, bors, só...
#34 Nem írta, hogy neki mi a sok, lehet, hogy bőven benne vagy. De nekem mondjuk mázlim volt, a második párommal 29 évesen, most tervezzük a gyerekeket.
#31 Szerintem az ismerősi köröm többsége megkeresi. Multiknál Budapesten nem nehéz annyira. Sőt, az anyagi részt, amit írtál 20-25 ismerősöm biztos teljesíti, nem is dohányoznak, 10-15-en rendszeresen sportolnak is, de egy női ismerősöm sem felel meg a te feltételeidnek. A hajhossznál mind kiesnek...
nem volt sok pasival dolga"...hát én világéletemben hol kövér hol pattanasásos voltam az egész hátamon, levetkőzni se mertem, hol pedig depis és szó szerint az életem a négy fal között éltem le, de véletlen jobb kis időszakaimban még így is összejött 6 pasi, pedig egyikkel se alkalminak indult. hol éltek ti férfiak? Ma már egy átlag nőnek a minimum a 10-15 pasi, a csúnyábbaknak, visszahúzódóbbaknak 5.
Nem akarom magam jellemezni, mert rohadt beképzeltnek tűnnék, de maradjunk annyiban hogy nem vagyok sem átlagos, sem alatti, 25 vagyok, és 2 férfival voltam
37.-nek.
Miért, mit ér el valaki, ha van lakása, meg havi 3M fizja, és számlán 250M, ha nem látni ezt, és nem mutatja a nőnek?
Ha ő is úgy néz ki, mint a többi tornacipős, farmeros, hátizsákos, senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!