Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez sok elvárásnak számít vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sok elvárásnak számít vagy van még esélyem ilyen nőt találni?

Figyelt kérdés

- Minimum derékig érő szép, egészséges, dús haj

- Nagy mellek

- Szép, babás arc

- Szép manikűr, pedikűr és smink

- Jó illatú parfümöt visel

- Stílusosan, nőiesen, szexin öltözik

- Nem volt sok pasival dolga

- Szereti az állatokat és a gyerekeket

- Hűséges típusú

- Nem adja magát könnyen, meg kell érte küzdeni

- Sok témában jártas

- Kialakult jövőképe, céljai vannak

- Fontos számára a folyamatos tanulás

2020. dec. 8. 12:58
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
23%

27.-nek.

Tehermentes kocsi, és tehermentes lakás mellett, 400, az jó pénz.

1000 magyarból hány keres ennyit, vagy pláne többet?

(Tudom, itt a Gyakorin 2,4M fizu az átlag.)

2020. dec. 8. 14:26
 32/45 anonim ***** válasza:
97%

31: multinál dolgozom, fejleszőként 35 felett elég sokan rendelkeznek ezzel (örököl egy lakást, a fizetés simán akár a duplája). Nyiván ez nem a magyar átlag, de a linkedinemen és a cégnél körülnézve látok pár száz ilyen embert.

És tudod, hogy hánynak van ilyen csaja? Segítek, nem lesz szükség egy kezed összes ujjára sem...

2020. dec. 8. 14:32
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az, hogy mi a sok elvárás, az csakis tőled függ. Ha találsz ilyen csajt, aki összejön veled, akkor egyáltalán nem sok elvárás. Ha nem találsz vagy nem viszonzott az érdeklődés, akkor sokat akarsz.
2020. dec. 8. 14:45
 34/45 anonim ***** válasza:
43%
"nem volt sok pasival dolga"...hát én világéletemben hol kövér hol pattanasásos voltam az egész hátamon, levetkőzni se mertem, hol pedig depis és szó szerint az életem a négy fal között éltem le, de véletlen jobb kis időszakaimban még így is összejött 6 pasi, pedig egyikkel se alkalminak indult. hol éltek ti férfiak? Ma már egy átlag nőnek a minimum a 10-15 pasi, a csúnyábbaknak, visszahúzódóbbaknak 5.
2020. dec. 8. 14:52
 35/45 anonim ***** válasza:
82%

A magad nevében beszélj, kell egy bizonyos szintű igénytelenség is annyi alkalmi kapcsolathoz és egyáltalán nem külsőfüggő.

2020. dec. 8. 14:59
 36/45 anonim ***** válasza:
13%

32.-nek.

És azon srácok közül hány meg oda egy nőhöz?

Meg "villant-e"?

2020. dec. 8. 15:07
 37/45 anonim ***** válasza:
89%

36: alakul!!!

Mindih ez a GYK-s csóró kommandó érve...

Legyen gazdag

- mondom gazdag

Ok de legyen magas is

- mondom magas

Ok, de villantson, menjen oda, csajozzon jól...

A végeredmény olyan, mint a kőleves. Tudod, nem kell hozzá más, csak víz, meg kő... meg egy kis répa, hús, zeller, krumpli, bors, só...

2020. dec. 8. 15:10
 38/45 anonim ***** válasza:
85%

#34 Nem írta, hogy neki mi a sok, lehet, hogy bőven benne vagy. De nekem mondjuk mázlim volt, a második párommal 29 évesen, most tervezzük a gyerekeket.

#31 Szerintem az ismerősi köröm többsége megkeresi. Multiknál Budapesten nem nehéz annyira. Sőt, az anyagi részt, amit írtál 20-25 ismerősöm biztos teljesíti, nem is dohányoznak, 10-15-en rendszeresen sportolnak is, de egy női ismerősöm sem felel meg a te feltételeidnek. A hajhossznál mind kiesnek...

2020. dec. 8. 15:16
 39/45 anonim ***** válasza:
36%

nem volt sok pasival dolga"...hát én világéletemben hol kövér hol pattanasásos voltam az egész hátamon, levetkőzni se mertem, hol pedig depis és szó szerint az életem a négy fal között éltem le, de véletlen jobb kis időszakaimban még így is összejött 6 pasi, pedig egyikkel se alkalminak indult. hol éltek ti férfiak? Ma már egy átlag nőnek a minimum a 10-15 pasi, a csúnyábbaknak, visszahúzódóbbaknak 5.

Nem akarom magam jellemezni, mert rohadt beképzeltnek tűnnék, de maradjunk annyiban hogy nem vagyok sem átlagos, sem alatti, 25 vagyok, és 2 férfival voltam

2020. dec. 8. 15:42
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

37.-nek.

Miért, mit ér el valaki, ha van lakása, meg havi 3M fizja, és számlán 250M, ha nem látni ezt, és nem mutatja a nőnek?

Ha ő is úgy néz ki, mint a többi tornacipős, farmeros, hátizsákos, senki?

2020. dec. 8. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!