Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez sok elvárásnak számít vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sok elvárásnak számít vagy van még esélyem ilyen nőt találni?

Figyelt kérdés

- Minimum derékig érő szép, egészséges, dús haj

- Nagy mellek

- Szép, babás arc

- Szép manikűr, pedikűr és smink

- Jó illatú parfümöt visel

- Stílusosan, nőiesen, szexin öltözik

- Nem volt sok pasival dolga

- Szereti az állatokat és a gyerekeket

- Hűséges típusú

- Nem adja magát könnyen, meg kell érte küzdeni

- Sok témában jártas

- Kialakult jövőképe, céljai vannak

- Fontos számára a folyamatos tanulás

2020. dec. 8. 12:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
88%
Ez attól függ mit tudsz cserébe nyújtani.
2020. dec. 8. 13:09
 12/45 anonim ***** válasza:
40%
11: ugyanezeket ;)
2020. dec. 8. 13:10
 13/45 anonim ***** válasza:
94%
#12: nagy mellek, babás arc, derékig érő haj?
2020. dec. 8. 13:11
 14/45 anonim ***** válasza:
85%
#12: Ugyanezeket? Szerintem, ha egy férfi is nagy mellű és nőiesen öltözködik, akkor nem biztos, hogy nyerő lesz! :D
2020. dec. 8. 13:11
 15/45 anonim ***** válasza:
34%

Ehhez nagyon rendben kell lenned, hogy sikerüljön.

Nekem fele ennyi igényem van kb ezek:

- Nem volt sok pasival dolga

- Szereti az állatokat és a gyerekeket

- Hűséges típusú

- Szép/aranyos arc

- Kialakult jövőképe, céljai vannak

+ a tiedhez képest, hogy legyen kedves és ne túl magas, mert csak 180 vagyok.

Nos, már ez elég lehetetlen küldetés :D

32/f

2020. dec. 8. 13:12
 16/45 anonim ***** válasza:
16%
13, 14: miért, ilyen elvárás listával több esélye van, mintha egyben ugyanezeket is adja? :D
2020. dec. 8. 13:13
 17/45 anonim ***** válasza:
20%

10. vagyok.

Mikor 0%-os a válaszom, akkor tudom, hogy igazam van. :)

2020. dec. 8. 13:14
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Én két ilyen lányt ismertem, mindkettő nagyon jó családból (értsd: gazdagok) származó, 190 magas, egyetemet (orvosi, jogi, business) végzett vagy végző férfiakkal volt / van együtt.
2020. dec. 8. 13:19
 19/45 anonim ***** válasza:
48%
Bakker, 10-es!! Elmondanád, az ilyen nőknek, hogy nekik velem kellene járniuk? Ebből minden megvan (a fizetés sokkal magasabb is), és nem igazán látom, hogy ilyen nők buknának rám :D
2020. dec. 8. 13:24
 20/45 anonim ***** válasza:
10%

"Nem volt sok pasival dolga. Hűséges típus. Nem adja magát könnyen, meg kell érte küzdeni." Hát ezeket le is lehet tagadni, szépíteni is, megjátszani is.

"Nikike" aki külsőre nagyon szép, elköltözik Budapestre. Ahol élt már nem veszik komolyan, a környék összes alfa pasijának megvolt. Munka, albérlet, új élet. Mivel a szex hiányzik neki, titkos kapcsolatot kezd egy nős kollégával. Ez mellett keresi az igazit, a nagy Ő-t. Megtalálja, a pasi el van ájulva a külsejétől. "Nikike" nem hülye, nem mondja el az hány fiúval volt eddig dolga. Szerénynek, visszafogottnak mutatja magát. Tanult az eddigiekből, tudja már a fiúk többre értékelik a nehezebben kapható nőket.Nem hamarkodja el az első alkalmat. /Közben azért nős barátja ott tevékenykedik a háttérben./ Aztán mikor már kellőképpen komoly a kapcsolat szakít a szeretővel. Fiú pedig boldog, hogy megkapta a világ legszebb, legjobb, legszűziesebb angyalkáját, akiért meg kellett küzdenie.

2020. dec. 8. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!