Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk/férfiak! Kizáró ok lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Kizáró ok lenne ismerkedésnél, ha a lány szeretne trollkodni gyakori kérdéseken?

Figyelt kérdés
Hati 1-2 alkalommal látogatok csak fel az oldalra 10-15 percre. Persze a normális kérdéseket maximálisan tiszteletben tartom, de az indokolatlan, hülye kérdéseket rendszerint szét trolkodom. 1-2 pedig annyira megihlet, hogy még mémet is szerkesztek róla (de csak ilyen gyorsat, semmi komolyra nem kell gondolni). Nem tudom, hogy ezt titkoljam, vagy nyugodtan bontakozzak ki ismerkedés során?
2020. dec. 7. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire troll. Én néha trollkodtam, de nem agresszívan, hanem csak mókás troll, amit a másik nem ismer fel és szinte magát idegesíti, nem is én. De ha valami kegyetlen gyökér módon csinálod, pl. indokolatlanul beszólsz egy depisnek h ne sirjá nyomi, az más.

Ha az előbbi szórakoztató trollkodás akkor király. De nem tudom, ki az a fiú aki ezt értékelné? Amikor én bárkinek említettem, hogy gyakorizok, úgy voltak vele h "oké..."

2020. dec. 7. 17:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Jajj igen azt elfelejtettem írni, hogy nem rosszindulatú troll vagyok. senkit nem akarok megbántani, meg beszólni neki. És tényleg csak a hülyékkel csinálom, kb úgy, ahogy leírtad. Meg mert én is szórakozok magamon ilyenkor.

Nem kell, hogy értékelje, bőven elég, ha elfogadja. Oh még annyi, hogy 1-2 bartánőmmel is szoktuk néha nyomatni, de velük nem az oldalon, hanem csak egymással. Minket ez jobban kikapcsol, mint egy film pl.

2020. dec. 7. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálad nagyobb troll már csak tudod ki lehet?

Na?

Dezső Attila Csaba, alias Riusz, a magyar kvízshowk koronázatlan királya.

2020. dec. 7. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha normális emberrel vagy, sztem jót nevetne veled, előnyös is lehetne.

Az én körömben a fiúknak olyan ideáljuk van egyes nőkről, amit a nők ha csinálnák, akkor nagyon kínosnak, gáznak éreznék magukat. Ez a trollkodás is közéjük tartozik, meg az anotalkos trollkodás is. Az tökéletes erre.

2020. dec. 7. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már tizenéve trollkodok itt... Kinek mi a mániája.
2020. dec. 7. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát velem nem lenne nehéz dolgod, mert simán át tudnál verni a trollkodásaiddal, és nehéz lenne megéreznem, mit gondolsz/nem gondolsz komolyan. Így nézve nem lennénk egy nyerő páros.
2020. dec. 7. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak ilyen feleség kellene.

F

2020. dec. 7. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha csak a hülye kérdéseken trollkodsz, a normálisakon nem, akkor nekem ez szimpatikus is lenne.

Amúgy szerintem a gyk-n sokszor maga a kérdező a troll.

2020. dec. 7. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Imádnam :)
2020. dec. 7. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Annyira hiányzik üde egy ilyen no mint púp a hátamra.
2020. dec. 8. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!