Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráírjak-e újra egy csajra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak-e újra egy csajra, ha már máskor kioffolt?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja, 2 hétig ismerkedtünk, és végül kioffolt. Mostanában viszont likeolgatja az új képeim instán meg facebookon is. Ez azt jelenti hogy megbánta, és érdemes lenne bepróbálkoznom újra, vagy csak szimplán jófejséből lájkolgat?

2020. dec. 3. 07:40
A kérdező szavazást indított:
Rá kéne írnom
Ne foglalkozzak vele
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért és hogyan offolt ki?
2020. dec. 3. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerinte nem érték a lányokhoz (tényleg nem tudom sokszor dekódolni őket), és nincs miről beszélnünk a továbbiakban.
2020. dec. 3. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Uhh...hàt az gáz, bocs.

Talàlkoztatok?

Ha igen, hogyan viszonyult, vonzónak talált?

2020. dec. 3. 09:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Találkoztunk, nem volt meg a szikra, mégis úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a dolgot. De aztán elkezdett flegmázni és kioffolt. Szerintem tetszettem neki, de össze volt zavarodva amikor direktbe erre rákérdeztem. De látásból meg évek óta ismertük egymást.
2020. dec. 3. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Kinek nem volt meg a szikra?

Ha neked sem, akkor minek akartad folytatni?

Nem hiszem, hogyha tetszel valakinek, akkor kioffol.

Azt hittem, megbántottad, mert akkor lehetne mèg talán esélyed.

2020. dec. 3. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele, eléggé flegma ghostingolás, szerintem ő sem tudja mit akar.
2020. dec. 3. 12:48
 7/7 anonim válasza:
100%
Nincs semmi szikra, és felgmázik veled? Ebből nem lesz kapcsolat
2020. dec. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!